Το ταξίδι της στην Ισλανδία θυμήθηκε για ακόμα μία φορά H Ιωάννα Παλιοσπύρου, με αφορμή την έκρηξη του ηφαιστείου στη χερσόνησο Reykjanes, θυμήθηκε το ταξίδι που είχε κάνει στη χώρα. Μάλιστα ανέβασε δύο Instagram stories, θέλοντας να σχολιάσει με τον δικό της τρόπο την επικαιρότητα.

Στο πρώτο story της έχει μία εικόνα με την λάβα, γράφοντας «Το ηφαίστειο στην Ισλανδία σήμερα», έγραψε η Ιωάννα. Στη συνέχεια, σε δεύτερο story είχε ένα βίντεο από το ταξίδι που είχε κάνει στην περιοχή. Σε αυτή τη δημοσίευση σχολίασε: «Εγώ που πέρυσι πήγα και περπάτησα πάνω στην παγωμένη πλέον λάβα από προηγούμενη έκρηξη».



Παλιοσπύρου: "Kοίταξε στον καθρέφτη"

Αρχές του μήνα η Ιωάννα Παλιοσπύρου είχε θυμηθεί ξανά το ταξίδι στην όμορφη χώρα της βόρειας Ευρώπης, αναρτώντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αρκετές από τις φωτογραφίες που τράβηξε όσο βρισκόταν εκεί.

Η Ιωάννα είναι πλέον γνωστή σε όλους μας για τα μηνύματα ζωής που αρκετές φορές στέλνει με την βοήθεια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι πριν από τρία χρόνια. Ένα τέτοιου είδους μήνυμα θέλησε να στείλει και μέσω αυτής της ανάρτησης, στην περιγραφή της οποίας έγραψε: «Αγαπητέ μου, αν ψάχνεις εκείνο το άτομο που θα αλλάξει τη ζωή σου, κοίταξε στον καθρέφτη».

Με αυτόν τον τρόπο, η Ιωάννα θέλησε να μας θυμίσει πόσο σπουδαίο είναι να αναγνωρίζουμε ότι μονάχα εμείς μπορούμε να αλλάξουμε την πορεία της ζωής μας και δεν έχει κανένα νόημα να ψάχνουμε κάποιον άλλον που θα το κάνει για εμάς.

Η ίδια κάνει πράξη αυτό το μήνυμα, παίρνοντας τη ζωή στα χέρια της, ιδρύοντας το Ioanna Paliospirou Foundation, και κάνοντας τα δικά της podcasts με καλεσμένους που έχοντας περάσει διάφορες δυσκολίες θέλουν να εμψυχώσουν όσους περισσότερους γίνεται.