Απόσταση έχουν πάρει ο Θάνος και η Φένια Πλεύρη από την απόφαση του πατέρα τους πρώτα να συνάψει σχέση και ύστερα να παντρευτεί την Τζόρτζια Σιακαβάρα.

Όπως αποκάλυψε χθες η «ON time», o Κωνσταντίνος Πλεύρης και η σύντροφός του Τζόρτζια Σιακαβάρα ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Ιερά Μονή των Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης στη Φυλή. Πρόκειται για ένα πολύ γνωστό μοναστήρι, που το επισκέπτεται πάρα πολύς κόσμος απ’ όλη την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό. Η φήμη του οφείλεται στους εξορκισμούς που γίνονται εκεί, αλλά και στο διάβασμα των ευχών του αγίου Κυπριανού και της αγίας Ιουστίνης σε πιστούς.

Το ιερό μυστήριο τελέστηκε τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου με άκρα μυστικότητα, μακριά από τις τηλεοπτικές κάμερες και τα φώτα της δημοσιότητας. Ο γάμος είχε κανονιστεί αρκετό καιρό πριν, με όλες τις λεπτομέρειες. Σύμφωνα με όσα μας είπε η κ. Σιακαβάρα, στο γάμο παρευρέθηκαν «όσοι έπρεπε να είναι». Οι πληροφορίες θέλουν τους καλεσμένους να είναι ελάχιστοι, λιγότεροι από δέκα άτομα, με τα παιδιά του Κ. Πλεύρη, τον Θάνο Πλεύρη και την αδελφή του Φένια, να μη βρίσκονται στο πλευρό του πατέρα τους. Κουμπάρος ήταν ένας καλός φίλος του Κωνσταντίνου Πλεύρης, άνθρωπος με τον οποίο γνωρίζεται πάρα πολλά χρόνια και του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη. Απούσα από το ιερό μυστήριο ήταν και η μητέρα της ηθοποιού, καθώς προβλήματα υγείας δεν της επέτρεψαν να μοιραστεί με την κόρη της τη χαρά της, στην ευτυχέστερη στιγμή της ζωής της.

Η Τζόρτζια Σιακαβάρα έλαμπε μέσα στο νυφικό της, το οποίο, μάλιστα, δεν ήταν δημιουργία γνωστού σχεδιαστή ούτε επώνυμου οίκου μόδας, αλλά το ίδιο που φορούσε η μητέρα της όταν είχε παντρευτεί.

Χθες, μετά τη γνωστοποίηση του μυστικού γάμου από την «ON time», o πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας Θάνος Πλεύρης έγραψε στο «Χ» (πρώην Twitter): «Αμαρτίαι πατέρων παιδεύουσι τέκνα».

Στη συνέχεια, η αδελφή του Φένια αντιμετώπισε το γεγονός με χιούμορ. Μέσω Instagram stories ανάρτησε ένα βίντεο με τον Γιώργο Ζαμπέτα να τραγουδά: «Πατέρα, κάτσε φρόνιμα, μη γίνεσαι ρεζίλι, τα νιάτα θέλουν έρωτα κι οι γέροι χαμομήλι». Στο κλιπ πρόσθεσε ακόμη τρία emojis που κλείνουν το μάτι.

Τον Νοέμβριο, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης είχε πει στην εφημερίδα «ON time»: «Η Γεωργία σημαίνει μια μικρή λεξούλα για μένα με τρία γράμματα: το παν. Η πρόταση γάμου έχει γίνει εδώ και καιρό και ο γάμος θα γίνει άμεσα, πριν από το τέλος του 2023. Θα γίνει στο σπίτι που έχω στην Παιανία, όπου εκεί υπάρχει το ερημοκλήσι του αγίου Θωμά. Αυτή είναι η σκέψη μου. Τώρα μένουμε στο σπίτι μου, στον Διόνυσο, και αυτή την περίοδο ψάχνουμε να αγοράσουμε σπίτι στο Παλαιό Ψυχικό», προσθέτοντας πως ο γάμος θα γίνει πριν από το τέλος του 2023.

Τα βέλη του έρωτα

Η Τζόρτζια Σιακαβάρα και ο Κωνσταντίνος Πλεύρης γνωρίστηκαν σε εκδήλωση και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Από τότε δεν χώρισαν στιγμή. Χαρακτηριστικά, πάντα μιλούν με τα πιο όμορφα και γλυκά λόγια ο ένας για τον άλλο. «Υπήρχε ένα απέραντο κενό μέσα μου, που η σύντροφός μου το γέμισε. Είμαι πολύ τυχερός που την έχω γνωρίσει. Γνωριστήκαμε σε μια εκδήλωση.

Μόλις την είδα για πρώτη φορά, είπα σε ένα φίλο μου ότι αυτή η γυναίκα αξίζει να της δώσει ένας άνδρας τα πάντα.

Αρχικά, μου άρεσε η εμφάνισή της και εν συνεχεία διαπίστωσα ότι έχει περιεχόμενο ουσιαστικό, με μια ανεπανάληπτη γλυκύτητα. Πάρα πολύ έξυπνη. Έχει μια παιδεία κλασική. Μια ζωή περίμενα μια τέτοια γυναίκα. Της οφείλω το ότι ανέδειξε τον αισθηματικό μου κόσμο. Είχα αφήσει την αισθηματική μου ζωή. Νοιάζομαι πολύ δύσκολα για ανθρώπους. Για τη Γεωργία νοιάζομαι. Και αυτό το αίσθημα είναι ανώτερο από την αγάπη. Με ενδιαφέρει η ευτυχία της, γιατί αντανακλά σε μένα» έχει πει σε δηλώσεις του ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

Η Τζόρτζια και ο σύζυγός της δεν είναι ένα συνηθισμένο ζευγάρι. Οι δυο τους έχουν μονοπωλήσει ουκ ολίγες φορές τα μέσα και τα φώτα της δημοσιότητας, τόσο λόγω των εμφανίσεών τους όσο και λόγω της διαφοράς ηλικίας τους. Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, μάλιστα, είχε δηλώσει πως τον απασχολεί η διαφορά ηλικίας, ωστόσο πρόκειται για κάτι που το συζήτησαν και το ξεπέρασαν.

*Δημοσιευθηκε στην εφημερίδα ONTIME