Ο Σάκης Κατσούλης παραδέχεται στο «MEGA Καλημέρα» πως το παν για εκείνος είναι η οικογένεια του ενώ αποκαλύπτει πως θα ήθελε να κάνει παιδιά με τη σύντροφό του.

Η Μαριαλένα αυτό που θέλει, θα το πει

«Η Μαριαλένα δεν είναι γκρινιάρα. Αυτό που θέλει, θα το πει. Μου είχε πει μια ηγουμένη ότι πρέπει να σκεφτόμαστε την υποχώρηση. Πλέον, στους τσακωμούς κάνουμε πίσω και οι δύο, παλιά έκανα εγώ».

Θέλω να κάνω πρόταση γάμου στη Μαριαλένα

Ο Σάκης Κατσούλης είπε πως δεν πάρει δώρο Χριστουγέννων στην αγαπημένη του και όπως είπε, σκέφτεται να της κάνει ένα ιδιαίτερο δώρο.

«Έχω σκεφτεί να της πάρω δώρο στη Μαριαλένα ένα μονόπετρο και να της κάνω πρόταση γάμου. Με αγχώνει η πρόταση γάμου».



Δεν τον έχουν προσεγγίσει για το νέο Survivor

Στη συνέχεια ο Σάκης Κατσούλης, αναφέρθηκε στο Survivor, λέγοντας πως δεν τον έχουν προσεγγίσει για τη νέα σεζόν του παιχνιδιού.

«Αν πάει στο Survivor η Μαριαλένα, εγώ θα τη στηρίξω. Δεν με φλερτάρουν κοπέλες, ούτε μου στέλνουν μηνύματα. Δεν έχουν φλερτάρει μπροστά μου την Μαριαλένα. Με έχω σκεφτεί να παρουσιάσω εκπομπή. Έχουμε κάνει στο παρελθόν συζητήσεις για εκπομπή με την Μαριαλένα».

Όπως παραδέχτηκε, είχε κάνει δοκιμαστικό για να είναι σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ ενώ μίλησε και για τον Τριαντάφυλλο.



Δεν θα με ήθελε δίπλα του ο Τριαντάφυλλος

«Δεν θα έκανα κάτι που δεν μου ταιριάζει στην τηλεόραση. Δεν θα με ήθελε δίπλα του ο Τριαντάφυλλος, αν έκανε εκπομπή. Δεν έχω κρατήσει επαφές με τον Τριαντάφυλλο. Δεν θα έχουμε ποτέ τις σχέσεις που είχαμε στο παρελθόν. Θα πήγαινα στο μαγαζί που τραγουδάει ο Τριαντάφυλλος. Ανθρώπους που δεν είχα επαφές στο Survivor, δεν θα τους καλέσω στον γάμο μου». τόνισε κλείνοντας ο Σάκης Κατσούλης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: