Με αφορμή τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη από καρκίνο και όσους υποστηρίζουν ότι ο ίδιος ο καλλιτέχνης δεν έκανε όσα χρειάζονταν για να παλέψει με την αρρώστια του, ο Ανδρέας Μικρούτσικος προχώρησε σε μία αποκάλυψη στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή, ο αδερφός του Νίκου Φλωρινιώτη, Σάββας, θα κινηθεί νομικά γιατί πιστεύει ότι ο θάνατός του, οφείλεται σε ιατρικό λάθος.

Πάνω στη συζήτηση, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε χαρακτηριστικά: «Υπάρχει μια κατηγορία ανθρώπων που στην προσπάθεια να αποφύγουν αυτό το μοιραίο, πείθουν τον εαυτό τους ότι είναι και ιάσιμο, ότι τελειώνει και δεν ασχολούνται με αυτό. Θα σας πω κάτι σκληρό. Έκανα εγχείρηση κι έβγαλα καρκίνο και μου είπε ο γιατρός ότι θέλει χημειοθεραπείες κλπ. Δεν έχω κάνει τίποτα».

Η Κατερίνα Καινούργιου αντέδρασε λέγοντάς ότι αυτά δεν πρέπει να λέγονται στον «αέρα».

«Σας λέω την αντίδραση. Ξέρετε πού στηρίχτηκα; Στο ότι έφυγε ο γιατρός μου από το κρατικό νοσοκομείο. Δεν έχω κάνει τίποτα. Λέω τη νοοτροπία. Κρύωμα παθαίνω και λέω μέσα μου ότι έγινε μετάσταση. Φεύγει το κρύωμα, λέω είμαι καλά, είναι μια νοοτροπία», συνέχισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.