Ενώ την Τετάρτη το πρωί η Τζόρτζια Σιακαβάρα δεχόταν τις ευχές μας κι επιβεβαίωνε τις πληροφορίες που είχαν έρθει στην «ΟΝ time» για το γάμο της με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη, το βράδυ της Πέμπτης ο γαμπρός έλεγε ότι το μυστήριο δεν έχει γίνει, αλλά ότι θα πραγματοποιηθεί σύντομα.

Τι γίνεται τελικά με το γάμο του ζευγαριού; Και γιατί ο κ. Πλεύρης τέσσερις μέρες μετά τον αρνείται;

Από την πρώτη στιγμή που η «ΟΝ time» αποκάλυψε τη σχέση τους, τον περασμένο Οκτώβριο, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης δεν έκρυψε τα αισθήματά του, ούτε και την πρόθεσή τους να προχωρήσουν σε γάμο. Και όπως ο ίδιος είχε πει, η πρόταση έχει γίνει και ο γάμος θα τελεστεί προτού βγει το 2023. Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι το 2024 είναι δίσεκτο...

Το πρωί της Τετάρτης, ένας φίλος του κ. Πλεύρη ενημέρωνε την «ΟΝ time» ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε την περασμένη Δευτέρα στο παλαιοημερολογίτικο μοναστήρι Αγίου Κυπριανού και Ιουστίνης, στη Φυλή.

Αμέσως η εφημερίδα, στην προσπάθειά της να επιβεβαιώσει την είδηση, επικοινώνησε με την Τζόρτζια Σιακαβάρα, στην οποία ευχήθηκε για το γεγονός. Εκείνη, αφού δέχτηκε τις ευχές, μας επιβεβαίωσε λέγοντας ότι το μυστήριο τελέστηκε στον Άγιο Κυπριανό και πως παρευρέθηκαν ελάχιστα άτομα, για την ακρίβεια, όπως είπε χαρακτηριστικά: «Όσοι έπρεπε να είναι».

*Διαβάστε εδώ: Φένια Πλεύρη: Πατέρα κάτσε φρόνιμα - ''Χαμός'' μετά τη χθεσινή αποκάλυψη της ''ON time''

Κουμπάρος, όπως μας είπε η ίδια, ήταν ένας καλός φίλος του Κωνσταντίνου Πλεύρη, άνθρωπος με τον οποίο ο γνωστός δικηγόρος γνωρίζεται πάρα πολλά χρόνια και του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη. Όταν τη ρωτήσαμε τι νυφικό φόρεσε, εκείνη μας απάντησε ότι έβαλε το νυφικό της μητέρας της.

Ακολούθησε το δημοσίευμα της «ON time» την Πέμπτη, με τον κ. Πλεύρη, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους, να μη διαψεύδει το γεγονός, αλλά ούτε και να το επιβεβαιώνει, λέγοντας ότι δεν θέλει να μιλάει για την προσωπική του ζωή. Την ίδια μέρα ακολούθησαν οι αντιδράσεις των δύο παιδιών του δικηγόρου, τα οποία, όπως όλα δείχνουν, δεν γνώριζαν τίποτα για το γεγονός, κρατώντας αποστάσεις από την απόφαση του πατέρα τους.

Ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας Θάνος Πλεύρης έγραψε στο Χ (πρώην Twitter): «Αμαρτίαι πατέρων παιδεύουσι τέκνα». Στη συνέχεια, η αδελφή του, Φένια, αντιμετώπισε το γεγονός με χιούμορ. Μέσω instagram stories ανάρτησε ένα βίντεο με τον Γιώργο Ζαμπέτα να τραγουδά: «Πατέρα, κάτσε φρόνιμα, μη γίνεσαι ρεζίλι, τα νιάτα θέλουν έρωτα, κι οι γέροι χαμομήλι». Στο κλιπ πρόσθεσε ακόμη τρία emoji που κλείνουν το μάτι.

Οι αντιδράσεις αυτές, απ’ ό,τι φαίνεται, ήταν ο λόγος που ο Κωνσταντίνος Πλεύρης άλλαξε κατά κάποιο τρόπο τακτική. Έτσι, το βράδυ της Πέμπτης, σε κοινή εμφάνιση που είχε το ζευγάρι σε μουσική ταβέρνα στο Μοσχάτο, μίλησε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών: «Δεν χρειάζεται να πείτε “στα δικά μας”, δεν αληθεύει ότι παντρευτήκαμε. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι βλακείες τέκνων παιδεύουσι πατέρες. Ο γιος μου ασχολήθηκε με κάτι που δεν συνέβη. Με πήρε τηλέφωνο και πίστευε ότι παντρεύτηκα. Οπωσδήποτε είναι σκοπός μας να παντρευτούμε κάποια στιγμή. Εσάς τους δημοσιογράφους και τους βουλευτές δεν τους καλώ στο γάμο μου, ούτε το γιο μου, που είναι βουλευτής, ποτέ» δήλωσε αρχικά ο Κωνσταντίνος Πλεύρης σχετικά με τις αντιδράσεις των παιδιών του.

«Δεν με ενοχλεί τίποτα. Το έχω ξαναπεί. Ο καθένας έχει τη γνώμη του. Απολαμβάνω τη σχέση μου με τον κ. Πλεύρη. Δεν με ενόχλησαν οι αναρτήσεις των παιδιών του. Το κάθε παιδί θέλει τους γονείς του να είναι μαζί» δήλωσε, με τη σειρά της, η Τζόρτζια Σιακαβάρα.

Λίγα λεπτά αργότερα, ωστόσο, μπαίνοντας στη μουσική ταβέρνα, όπου τραγουδούσε την Πέμπτη η Σοφία Βόσσου, δέχτηκαν τις ευχές των παρευρισκομένων για το γάμο τους, τους οποίους το ζευγάρι ευχαρίστησε. Οι δυο τους, αφού δέχτηκαν τις ευχές, κάθισαν με την παρέα τους και λίγο αργότερα, η Τζόρτζια Σιακαβάρα πήρε το μικρόφωνο και αφιέρωσε στο σύντροφό της το «Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει», με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη να την κοιτάζει στα μάτια.


Κεραυνοβόλος έρωτας

Η αποκάλυψη της σχέσης του ζευγαριού έγινε από την «ΟΝ time» στις 19 Οκτωβρίου, όταν και πάλι πολύ καλός φίλος του Κωνσταντίνου Πλεύρη μάς ανέφερε ότι το ζευγάρι είναι μαζί. Και τότε η «ON time», προκειμένου να επιβεβαιώσει την είδηση, επικοινώνησε με την Τζόρτζια Σιακαβάρα, η οποία και παραδέχτηκε ότι βρισκόταν σε σχέση με το γνωστό δικηγόρο. Το ζευγάρι έκτοτε φωτογραφήθηκε πάμπολλες φορές στις νυχτερινές εξόδους του, όπου δεν δίστασαν να εκφράσουν τα αισθήματά τους ο ένας για τον άλλον.

Η Τζόρτζια Σιακαβάρα και Κωνσταντίνος Πλεύρης γνωρίστηκαν σε μία εκδήλωση και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Από τότε δεν χώρισαν στιγμή. Οι δυο τους πάντα μιλούν με τα πιο όμορφα και γλυκά λόγια ο ένας για τον άλλον. «Υπήρχε ένα απέραντο κενό μέσα μου, που η σύντροφός μου το γέμισε. Είμαι πολύ τυχερός που την έχω γνωρίσει. Γνωριστήκαμε σε μία εκδήλωση. Μόλις την είδα για πρώτη φορά, είπα σε ένα φίλο μου ότι αυτή η γυναίκα αξίζει να της δώσει ένας άνδρας τα πάντα. Αρχικά, μου άρεσε η εμφάνισή της κι εν συνεχεία διαπίστωσα ότι έχει περιεχόμενο ουσιαστικό με μία ανεπανάληπτη γλυκύτητα. Πάρα πολύ έξυπνη. Έχει μία παιδεία κλασική. Μια ζωή περίμενα μία τέτοια γυναίκα. Της οφείλω το ότι ανέδειξε τον αισθηματικό μου κόσμο. Είχα αφήσει την αισθηματική μου ζωή. Νοιάζομαι πολύ δύσκολα για ανθρώπους. Για τη Γεωργία νοιάζομαι. Και αυτό το αίσθημα είναι ανώτερο από την αγάπη. Με ενδιαφέρει η ευτυχία της, γιατί αντανακλά σε μένα» έχει πει σε δηλώσεις του ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

Οι δυο τους έχουν μονοπωλήσει ουκ ολίγες φορές τα μέσα και τα φώτα της δημοσιότητας, τόσο λόγω των εμφανίσεών τους, όσο και λόγω της διαφοράς ηλικίας τους. Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, μάλιστα, είχε δηλώσει πως τον απασχολεί η διαφορά ηλικίας, ωστόσο, είναι κάτι που το συζήτησαν και το ξεπέρασαν.


Αγοράζει «παλάτι» για την Τζόρτζια

Μπορεί ο Κωνσταντίνος Πλεύρης να μην επιβεβαιώνει το γάμο με την Τζόρτζια Σιακαβάρα, επιβεβαίωσε όμως την αγορά ενός ακινήτου στην περιοχή του Ψυχικού. Σε επικοινωνία που είχε με το δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο για το «Πρωινό», ο 83χρονος νομικός αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις, ώστε να κάνει δικό του ένα μικρό παλάτι 1.100 τετραγωνικών μέτρων. «Είναι οκτώ εκατ. ευρώ η αξία του. Θα μείνω με την Τζόρτζια Σιακαβάρα. Το σπίτι είναι κατόπιν κοινής μας επιλογής. Έχει και πισίνα» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

Όταν ρωτήθηκε για το αν ένα σπίτι 1.100 τετραγωνικών μέτρων είναι μεγάλο για μόνο δύο ανθρώπους, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης απάντησε: «Σύντομα θα είμαστε τρεις». Την προαναγγελία για την αγορά του σπιτιού στο Ψυχικό την είχε κάνει ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Πλεύρης τον περασμένο Νοέμβριο, μιλώντας στην «OΝ time»: «Η Γεωργία σημαίνει μια μικρή λεξούλα για μένα με τρία γράμματα: το “παν”. Η πρόταση γάμου έχει γίνει εδώ και καιρό και ο γάμος θα γίνει άμεσα, πριν από το τέλος του 2023. Αυτή είναι η σκέψη μου. Τώρα μένουμε στο σπίτι μου, στο Διόνυσο, και αυτή την περίοδο ψάχνουμε να αγοράσουμε σπίτι στο Παλαιό Ψυχικό». Επισημαίνοντας, τέλος, ότι ο γάμος τους θα γίνει πριν από το τέλος του χρόνου.

*Δημοσιεύθηκε στην Ontime