Ο Πέτρος Ιακωβίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», όπου μίλησε για την καριέρα του αλλά και την προσωπική του ζωή.

Επίσης, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στη σχέση που του πρόσαψαν στο παρελθόν με τη Νατάσα Θεοδωρίδου.

Θέλω να κάνω οικογένεια

«Θέλω, όταν κάνω οικογένεια, να είμαι κι εγώ σαν τον πατέρα μου. Νομίζω ότι όλοι οι άντρες ψάχνουν μια γυναίκα σαν την μητέρα τους, δεν είμαι μαμάκιας, μην ακούγεται έτσι. Όταν βρίσκεις μια γυναίκα που σε ηρεμεί και σου βγάζει σιγουριά μέσα στο σπίτι όπως η μητέρα σου, είναι αυτό που χρειάζεται ένας άντρας.

Για να είναι ένας άντρας επιτυχημένος, πρέπει να έχει μια γυναίκα να τον "κρατάει" και να του δίνει δύναμη. Ακόμα και σήμερα αν έχω νεύρα, όταν έρθει η μητέρα μου να με πάρει αγκαλιά, μόνο που θα τη μυρίσω θα μου φύγουν τα νεύρα» δήλωσε αρχικά o Πέτρος Ιακωβίδης.

Δεν είμαι ζηλιάρης

«Λόγω της δουλειάς μου υπάρχουν πράγματα που είναι δύσκολο για τους άλλους να τα δεχθούν. Μια γυναίκα πρέπει να καταλάβει ότι υπάρχουν πολλές στιγμές μέσα στη μέρα που δεν έχω καθόλου χρόνο, τρέχω σαν τρελός. Δεν μπορεί να δεχθεί πως δεν θα με βλέπει και καθόλου. Δεν είμαι ζηλιάρης, αλλά όταν κάνεις μια τέτοια δουλειά είναι δύσκολο» πρόσθεσε ο τραγουδιστής.


Θέλω να απασχολώ με τη δουλειά μου

«Δεν νομίζω πως αν ένας καλλιτέχνης βγει και πει "ναι, έχω κοπέλα" θα αλλάξει κάτι στην δουλειά του και θα χάσει κάτι. Απλά δεν μου αρέσει όταν βγάζεις τα προσωπικά σου προς τα έξω. Έχω παρατηρήσει πως σε μια συνέντευξη θα ασχοληθούν το 70% με τα προσωπικά. Εγώ θέλω να απασχολώ με τη δουλειά μου.

Επίσης, σε μια σχέση δεν είσαι μόνος, μπορεί η κοπέλα να μην θέλει να γνωρίζουν ποια είναι. Γιατί αν βγει η σχέση προς τα έξω κάπου θα την πετύχουν έξω, κάτι θα της πουν. Μπορεί να μην θέλει αυτή, επειδή εσύ είσαι καλλιτέχνης και θες να βρίσκεσαι παντού, αυτή μπορεί να μην θέλει. Η κοπέλα δεν διάλεξε να είναι αναγνωρίσιμη, διάλεξε να είναι με έναν άνθρωπο. Έχουν γράψει ψέματα για μένα.

Με την Νατάσα Θεοδωρίδου είμαστε οικογένεια και μας είχαν βγάλει πως είμαστε ζευγάρι», ανέφερε ανάμεσα σε άλλα ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: