Η αυλαία για τον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή Βασίλη Καρρά, έπεσε για πάντα χθες, Παραμονή Χριστουγέννων.

Ο Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών, αφού είχε δώσει μάχη με τον καρκίνο και τον κοροναϊό.

Θα τραγουδά πλέον για τον έρωτα και την καψούρα μαζί με τους φίλους που βρίσκονται ήδη στη γειτονιά των αγγέλων, μεταξύ των οποίων είναι και ο Παντελής Παντελίδης.

Η κηδεία του τραγουδιστή θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας.

Αυτή άλλωστε ήταν και η τελευταία του επιθυμία του, καθώς ήταν ένας άνθρωπος που είχε προσφέρει μεγάλο έργο στον τόπο του.

*Διαβάστε εδώ: Βασίλης Καρράς: Συγκλονισμένος ο καλλιτεχνικός κόσμος από τον χαμό του ξεχωριστού λαϊκού τραγουδιστή


Η αγάπη του Βασίλη Καρρά για τον Παντελή Παντελίδη

Ο Βασίλης Καρράς δεν είχε κρύψει την αγάπη του για τον Παντελή Παντελίδη.



Σε συνέντευξή του μάλιστα είχε ρωτηθεί αν του θύμιζε τον εαυτό του όταν πρωτοξεκινούσε το τραγούδι και είχε απαντήσει καταφατικά.

«Κάναμε παρέα κάθε μέρα», είχε πει ο Βασίλης Καρράς.

«Τίποτα δεν του έλειπε. Δεν είχε αγωνίες ο Παντελής. Πάμε; Πάμε! Τον συμβούλευα… Τίποτα δεν μπορούμε να πούμε. Να είναι καλά εκεί που είναι το αγόρι μου. Να είναι καλά. Σε ποιον δεν λείπει;», είχε προσθέσει ιδιαίτερα συγκινημένος.


Το Fan Club του Βασίλη Καρρά

Ο Βασίλης Καρράς έχει ένα από τα μεγαλύτερα Fan Club στην Ελλάδα και ο τραγουδιστής ήθελε αυτό το Fan Club να το οδηγήσει σε δράσεις προσφοράς προς τον συνάνθρωπό του. Μια από αυτές ήταν και μια αιμοδοσία στο νοσοκομείο Αλεξάνδρ, με τον ίδιο τον τραγουδιστή να δίνει το παρών.

Σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα ogdoo.gr είχε πει χαρακτηριστικά: «Αυτό το fan club το ξεκίνησε η Κρήτη, τα παιδιά από την Κρήτη, και τη βρήκα εξαρχής πολύ σωστή την ιδέα, αλλά, όταν μιλήσαμε με τα παιδιά, τους είπα «Αν είναι να το κάνετε για να βάλετε μια φωτογραφία ενός καλλιτέχνη, που θαυμάζετε, και να λέτε «προσκυνώ» και όλα αυτά τα χαζά με τα είδωλα, να μην το κάνετε. Αν είναι να προσφέρετε ένα σημαντικό έργο στην κοινωνία, σαφώς και να το κάνετε!».

Το έργο είναι να μαζεύουμε ρούχα, να μαζεύουμε τρόφιμα όλοι μαζί και τώρα τελευταία μπήκαμε και στο θέμα της αιμοδοσίας, από σήμερα οργανωμένα, και προσπαθούμε να προσφέρουμε! Πρόσφατα είχαμε μαζέψει χρήματα και για ένα άρρωστο παιδάκι, το οποίο σήμερα το είχαμε μαζί μας και είναι τρέλα! Τώρα πια είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και συγκινημένος γιατί αυτά τα παιδιά του fan club παράγουν σημαντικό έργο και συγχαρητήρια και στον καινούργιο και στον παλιό πρόεδρο. Και εύχομαι βέβαια στο μέλλον να τα πάνε ακόμη καλύτερα!».


Είχε όνειρο «Το σπίτι του τραγουδιστή»

Ένα από τα όνειρά του ήταν να δημιουργήσει «Το σπίτι του τραγουδιστή» στη Θεσσαλονίκη. Η σκέψη του ήταν στους συναδέλφους του που περνούσαν δύσκολα.

«Βλέπω όλο αυτό που έζησα και ζω γύρω μου και είμαι οπωσδήποτε από τους πολύ τυχερούς ανθρώπους και καλλιτέχνες. Υπάρχουν συνάδελφοι που δεν έχουν να φάνε, δεν έχουν να κοιμηθούνε. Δε θέλω να φύγω από τη ζωή και να μην αφήσω κάτι πίσω μου. Να αφήσουμε! Συγγνώμη. Να αφήσουμε όλοι μαζί! Κάνω λοιπόν την προσπάθεια να αφήσουμε πίσω μας ένα έργο που να μπορούν είκοσι – τριάντα καλλιτέχνες, δεν ξέρω πόσους θα μπορέσουμε να στεγάσουμε! Να έχουν ένα πρωινό, ένα ζεστό και ασφαλές δωμάτιο κι ένα μπάνιο. Να μπορούν να ζουν σαν άνθρωποι, ρε παιδί μου, να μην πεθάνουνε στην ψάθα που λένε!», είχε δηλώσει.