Για έναν γλυκό και αυθεντικό άνθρωπο έκανε λόγο η Πέγκυ Ζήνα, μιλώντας για τον θάνατο του Βασίλη Καρρά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή παραμονή των Χριστουγέννων, σε ηλικία 70 ετών.

Η Πέγκυ Ζήνα σημείωσε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ ότι γνώριζε τον Βασίλη Καρρά πολλά χρόνια από την εποχή που ο μεγάλος τραγουδιστής συνεργαζόταν με τη μητέρα της.

*Διαβάστε εδώ: Βασίλης Καρράς: Οι σημαντικές συνεργασίες και επιτυχίες του άρχοντα της πίστας, το ρεκόρ Γκίνες και το όνειρο για τη Στέγη των Τραγουδιστών

«Τον Βασίλη Καρρά τον γνώριζα πριν γίνω τραγουδίστρια από την εποχή που τραγουδούσε με τη μητέρα μου. Της είχε φερθεί πιο γενναιόδωρα από κάθε άλλο καλλιτέχνη», είπε αρχικά.


Πέγκυ Ζήνα: Ο Βασίλης ήταν πάρα πολύ γενναιόδωρος, ήταν ένας γλυκός άνθρωπος

«Όταν μπήκα κι εγώ σε αυτό τον χώρο, έτυχε να δουλέψω μαζί του. Είχαμε μια πάρα πολύ καλή σχέση, μοιραστήκαμε και ένα τραγούδι», πρόσθεσε.

«Ο Βασίλης ήταν πάρα πολύ γενναιόδωρος, ήταν ένας γλυκός άνθρωπος με πολύ χιούμορ και αυθεντικός σαν καλλιτέχνης. Πολύ αυθεντικός, έτσι ώστε να είναι αποδεκτός απ’ όλους τους χώρους του ελληνικού τραγουδιού. Συνεργάστηκαν μαζί του πολλοί και διαφορετικοί δημιουργοί και καλλιτέχνες», υπογράμμισε.

«Η παραμονή Χριστουγέννων ήταν η πιο άβολη που έχουμε βιώσει, πιστεύω και οι συνάδελφοί μου και εγώ. Πάντα οι λαϊκοί τραγουδιστές λέμε πάρα πολλά τραγούδια του Βασίλη Καρρά, γιατί έχει τις περισσότερες λαϊκές επιτυχίες των τελευταίων 25 - 30 χρόνων, ήταν πάρα πολύ άβολα σήμερα και ήταν και ο κόσμος πολύ μαγκωμένος. Έλαβα τεράστια αγάπη και τεράστια συγκίνηση απόψε», είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενη στο κλίμα που επικρατούσε στις πίστες λίγες ώρες μετά την είδηση του θανάτου του.

«Το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι ο Βασίλης Καρράς πάλεψε πάρα πολύ με την ασθένειά του, περισσότερο από τον καθένα, το γνωρίζουμε όσοι βρισκόμαστε σε αυτό τον χώρο, οπότε ίσως του άξιζε μια τέτοια ευλογημένη μέρα να ταξιδέψει προς τον ουρανό με την ψυχή του», κατέληξε.