Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης είναι τρελά ερωτευµένοι και δεν το κρύβουν. Φροντίζουν, µάλιστα, να το κάνουν γνωστό ανά πάσα ώρα και στιγµή, όπου κι αν βρεθούν. Το ζευγάρι έχει γίνει αχώριστο και για τον λόγο αυτόν αποφάσισαν να βάλουν στη ζωή τους το πρώτο στάδιο δέσµευσης, εκείνο του αρραβώνα. Σύµφωνα µε πληροφορίες, η Μελίνα Νικολαΐδη και ο αγαπηµένος της, Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης, σκέφτονται να επισηµοποιήσουν τη σχέση τους µε τον ερχοµό του νέου έτους.

Η Μελίνα τον τελευταίο χρόνο ζει στην Αγγλία, όπου σπουδάζει υποκριτική τέχνη. Τον καιρό που βρίσκεται στην Ελλάδα, τις περισσότερες ηµέρες τις περνάει δίπλα στον αγαπηµένο της, ενώ εκείνος, όταν καταφέρνει να βρει χρόνο από τις επαγγελµατικές του υποχρεώσεις, «πετάγεται» µέχρι το Λονδίνο για να δει την εκλεκτή της καρδιάς του.

Λαµβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω και δεδοµένου του µεγάλου έρωτα που ζουν, αποφάσισαν ότι πρέπει να προχωρήσουν τη σχέση τους.

Η πρώτη που έµαθε τις προθέσεις της κόρης της ήταν η ∆έσποινα Βανδή, η οποία δεν φάνηκε να αντιδρά αρνητικά στην απόφαση του ζευγαριού, παρά το νεαρό της ηλικίας της κόρης της. Η αλήθεια είναι πως η γνωστή τραγουδίστρια είναι απόλυτα ικανοποιηµένη από τη σχέση της κόρης της µε τον 35χρονο personal trainer. Αρχικά της τον είχε γνωρίσει η καλή της φίλη Ελλη Κοκκίνου, της οποίας το πρόγραµµα εκγύµνασης είχε αναλάβει ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης. Το ίδιο συνέβη και µε τη ∆έσποινα Βανδή. Ανέλαβε και εκείνης την προσωπική εκγύµναση, ενώ ακολούθησε η κόρη της, Μελίνα.

Μελίνα Νικολαϊδη - Αλέξανδρος Πολυχρονίδης: Έρωτας με την πρώτη ματιά

 Η πρώτη µατιά ήταν καθοριστική και από τότε το… τιµόνι πήρε ο έρωτας. Από την πρώτη στιγµή έκαναν γνωστή παντού τη σχέση τους, δεν κρύφτηκαν. Αντίθετα, το επιβεβαίωναν και εξακολουθούν να το κάνουν µε τις κοινές τους εµφανίσεις, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέµµατα, όχι µόνο του κόσµου, αλλά και της δηµοσιότητας, αφού ποτέ δεν έδειξαν να τους απασχολούν ούτε οι φωτογραφίες ούτε και οι τηλεοπτικές κάµερες στα τρυφερά ενσταντανέ τους.

Ο καινούργιος χρόνος, λοιπόν, αναµένεται να τους βρει µαζί, στο ίδιο σπίτι, αρραβωνιασµένους, ενώ ήδη συγκατοικούν.

Ζουν τις ωραιότερες στιγµές της ζωής τους και όλα τούς πάνε από το καλό στο καλύτερο. Ο ένας είναι δίπλα στον άλλο, σε κάθε του βήµα. Πρόσφατα, ο personal trainer άνοιξε νέο µαγαζί στη Γλυφάδα µε µεσογειακή κουζίνα και συνταγές της µαµάς.

Ευχάριστα, όµως, είναι τα νέα και για τη Μελίνα Νικολαΐδη, καθώς «έκλεισε» την πρώτη της θεατρική συνεργασία για την επόµενη χειµερινή σεζόν. Πρόκειται για µια συνεργασία-έκπληξη: Θα βρεθεί στο πλάι του Βασίλη Μπισµπίκη, που, ως γνωστόν, είναι ο σύντροφος της µητέρας της. Η συνεργασία τους θα γίνει στο θέατρο «Cartel». Ο γνωστός ηθοποιός τη στηρίζει, τη βοηθάει, τη συµβουλεύει και πιστεύει πολύ στο ταλέντο της. Οι δύο τους έχουν µια όµορφη σχέση και αυτό είναι σίγουρο ότι θα το µεταφέρουν και στη σκηνή.

Ιδιαίτερα χαρούµενη για όσα συµβαίνουν στη ζωή της κόρης της είναι η ∆. Βανδή, αφού ανυποµονεί να δει τα δύο αγαπηµένα της πρόσωπα να συνεργάζονται και να δηµιουργούν µαζί.

*Δημοσιεύθηκε στο Secret των Παραπολιτικών