Μόλις μία εβδομάδα μετά το θάνατο του αδελφού της Νίκου Φλωρινιώτη, η Αννούλα Φλωρινιώτη γιόρτασε στο πλευρό της κουμπάρας της, Γωγώς Γαρυφάλλου, τα γενέθλια της δεύτερης, σε γνωστό νυχτερινό κέντρο. Έκτος από στενή φιλία ετών, όπως και πολυετή επαγγελματική συνεργασία, οι δύο γυναίκες έχουν και πνευματική συγγένεια, καθώς έχουν γίνει κουμπάρες.

Την ημέρα των Χριστουγέννων αποφάσισαν να βάλουν τα καλά τους με μακιγιάζ γιορτινό και να διασκεδάσουν την ημέρα των γενεθλίων με τρόπο ξεχωριστό από εκείνον που θα περίμενε κάποιος, λόγω του πένθους της οικογένειας Φλωρινιώτη, το οποίο είναι ακόμη νωπό. Μάλιστα, τις ευχάριστες στιγμές οι δυο τους τις μοιράστηκαν μέσα από τους προσωπικούς λογαριασμούς τους στα social media.

Η Αννούλα Φλωρινιώτη και η Γωγώ Γαρυφάλλου διασκέδασαν μέχρι πρωίας. Η Ελένη Καρουσάκη, που τραγουδάει στο συγκεκριμένο κέντρο, είπε: «Η Αννούλα ήρθε μαζί με τη Γωγώ, η οποία είχε τα γενέθλιά της. Ήταν ήδη εκεί μια παρέα τους, γύρω στα έξι άτομα, και ήρθαν μετά τη δουλειά τους, γιατί νωρίτερα δούλευαν τα κορίτσια. Η Άννα ακόμη δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι ο Νίκος έχει “φύγει” και θέλει να βρίσκεται συνέχεια με ανθρώπους, φίλους του Νίκου, κι έτσι αποφάσισαν και ήρθαν σε μένα, γιατί με τον Νίκο είχα μια ιδιαίτερη σχέση, εκτός από συνεργασία, την οποία είχαμε πολλά χρόνια. Η τελευταία συνεργασία μας ήταν το καλοκαίρι, που κάναμε εμφανίσεις μαζί. Δεν μπορούμε να δεχτούμε ότι ο Νίκος έχει “φύγει”, αυτό λέγαμε με την Άννα. Δεν είναι μεγάλη πίστα το μαγαζί. Ο κάθε άνθρωπος έχει τον τρόπο του να απαλύνει τον πόνο του, διαφορετικά. Ο Νίκος ήταν πολύ γλεντζές, όπως και ο πατέρας του, ο Γιάννης, οπότε σίγουρα θα χαίρεται από πάνω αν βλέπει έτσι την Αννούλα, να είναι με αγαπημένους του φίλους. Η Μάχη, η μητέρα του, με παίρνει τηλέφωνα, γιατί ήμουν από τους ανθρώπους που πήγαινα στο νοσοκομείο και τον έβλεπα... ούτε εκείνη μπορεί να το συνειδητοποιήσει».

Μετά την τραγική θέση στην οποία βρέθηκε η Αννούλα Φλωρινιώτη πριν από λίγες μόνο μέρες, η συγκεκριμένη κίνηση δίχασε, καθώς με την απώλεια του 39χρονου Νίκου Φλωρινιώτη, του αδελφού της, ο πόνος της συντάραξε το πανελλήνιο. Κάποιοι υποστήριξαν ότι θέλει να κρατήσει θετική στάση απέναντι στη ζωή, αντίληψη την οποία έχει υιοθετήσει από τον αείμνηστο πατέρα της Γιάννη Φλωρινιώτη. Από την άλλη μεριά όμως, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που δυσανασχέτησαν βλέποντάς τη να διασκεδάζει λίγες ημέρες μόνο μετά το θάνατο του αδελφού της.