Μια διαφορετική «Super Κατερίνα» θα παρακολουθήσουν σήμερα Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2023 οι τηλεθεατές του Alpha.

Όπως ενημέρωσε η Κατερίνα Καινούργιου στο Instagram, οι συνεργάτες της ετοίμασαν ένα αφιέρωμα στην πολυετή πορεία του Ανδρέα Μικρούτσικου στην τηλεόραση.

Η παρουσιάστρια επί της ευκαιρίας, ευχαριστεί για άλλη μια φορά δημοσίως τον παρουσιαστή για τη συνεργασία τους η οποία και φέτος συνεχίζεται στην πρωινή ζώνη του Alpha. «Σ’ αγαπώ και ας μη στο λέω συχνά», γράφει χαρακτηριστικά για τον Ανδρέα Μικρούτσικο η Κατερίνα Καινούργιου στο Instagram.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου:

«Αύριο είναι μια πολύ ξεχωριστή εκπομπή για μένα… Όλοι μαζί, εδώ στην Super Κατερίνα ετοιμάζουμε εβδομάδες τώρα με πολλή αγάπη και μεγάλο ενθουσιασμό ένα εορταστικό επεισόδιο αφιερωμένο στον έναν και μοναδικό μας Ανδρέα Τον ΚΟΡΥΦΑΙΟ Έλληνα παρουσιαστή που έχει συνδέσει το όνομά του με την ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Έναν υπέρ ταλαντούχο μουσικό με αξιοζήλευτη μουσική παιδεία και κορυφαίες συνεργασίες. Έναν αγωνιστή για τα πιστεύω και τις πολιτικές πεποιθήσεις του σε μια εποχή που οι ιδεολογίες είχαν άλλη βαρύτητα.

Και πάνω από όλα έναν Άνθρωπο που είναι μια αυθεντικά ευαίσθητη και τρυφερή ψυχή, έναν συνεργάτη που θαυμάζουμε, αγαπάμε βαθιά (και ας κοντραριζόμαστε που και που!) Ανδρέα μου Σ’ αγαπώ (και ας μη στο λέω συχνά ) και σε ευχαριστώ για όλα!!! Αύριο στις 10:00 @superkaterinatv Θα συγκινηθείτε και σεις… είμαι σίγουρη», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε την ανάρτηση στο Instagram: