Σε µια ιδιαίτερη και λαµπερή βραδιά, πα ρουσία καλεσµένων και κοινού, ο Αντώνης Ρέµος και η Panik Records παρουσίασαν το νέο του άλµπουµ, «Πάντα & ποτέ - vol. I», που κυκλοφορεί στις ψηφιακές πλατφόρµες µουσικής, καθώς και στα φυσικά σηµεία πώλησης, σε limited edition και πλούσιο σε περιεχόµενο box set.
Παράλληλα, έγινε η απονοµή πλακετών για τις χρυσές επιτυχίες του που έχουν κυκλοφορήσει µέχρι σήµερα, από τον CEO της Panik Records, Γιώργο Αρσενάκο, ο οποίος, µεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη µεταγραφή του Αντώνη Ρέµου στην εταιρεία το 2018, τη µεταγραφή της δεκαετίας όπως χαρακτηρίστηκε, και στο κύρος που προσέθεσε η ένταξή του στο roster της.

O κορυφαίος Ελληνας ερµηνευτής παρέλαβε τις πλακέτες για τις χρυσές πωλήσεις των επιτυχηµένων singles «Ολα τα δάκρυα», «Οταν σε ρωτήσανε», «Να ξαναµετρήσω» και «Πόσο θέλω», ενώ βραβεύτηκαν επίσης ο επί 17 χρόνια παραγωγός του Αντ. Ρέµου, Γιώργος Κυβέλλος, και οι δηµιουργοί των τραγουδιών.
Φανερά συγκινηµένος και χαρούµενος, ο Αντώνης Ρέµος ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές, αλλά και τον κόσµο για την αδιάκοπη αγάπη και υποστήριξή του.
Εχοντας στα χέρια του το box set του νέου του άλµπουµ, του πρώτου του εδώ και επτά χρόνια, αναφέρθηκε στη δηµιουργία των τραγουδιών, αποκαλύπτοντας backstage ιστορίες και συνοµιλώντας παράλληλα µε τους συνθέτες και τους στιχουργούς τους.



Φυσικά, δεν θα µπορούσε να µην αναφερθεί και στην 8χρονη κόρη του, Ελένη, στην οποία έχει τεράστια αδυναµία. «Η βραδιά αυτή είναι και για έναν ακόµη λόγο µοναδική: Είναι από τις σπάνιες φορές που είναι και η κόρη µου εδώ. Το Λενιώ µου είναι εδώ, µε τις φίλες της. Ελένη µου. Και σήµερα να ξέρετε ότι έκανα πολύ µεγάλη θυσία για να κάνω αυτή τη βραδιά, γιατί δεν πήγα στη γιορτή της Ελένης στο σχολείο. ∆εν µπόρεσα να πάω, αλλά το είδα στο βίντεο πόσο ωραία ήταν η γιορτή της. Ελένη µου, σ’ αγαπάω πολύ», είπε ο Αντώνης Ρέµος.

Δημοσιεύτηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά στις 23 Δεκεμβρίου