Ο Γιώργος Καράβας μίλησε στο Breakfast@Star και την Λιλή Πυράκη και μεταξύ άλλων απάντησε για το βίντεο μέσα από το ντους που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το οποίο δέχτηκε πολλά σχόλια.

«Τι πάει να πει ναρκισσισμός; Είναι μια έννοια… Με την ίδια λογική όποιος άνθρωπος εκτίθεται στην τηλεόραση είναι ναρκισσιστής. Εγώ προέρχομαι από έναν χώρο, ο οποίος έχει να κάνει με τη μόδα και οι εικόνες τέτοιας αισθητικής στη μόδα είναι πολύ συνηθισμένες. Θεωρώ ότι δεν προσέβαλα κανέναν, δεν υπήρξε κανένα ίχνος γυμνού, είναι μια εικόνα που τη συναντάμε και στην παραλία. Στη δική μου αισθητική αυτό είναι κάτι κινηματογραφικό και άρα, από τη στιγμή που αρέσει σε εμένα, δικό μου είναι το προφίλ, αυτό πρεσβεύω και αν δεν αρέσει σε κάποιον μπορεί να μη με ακολουθεί», απάντησε ο Γιώργος Καράβας.

Σχετικά με την τηλεοπτική του επιστροφή, ο Γιώργος Καράβας αποκάλυψε: «Σίγουρα υπάρχουν πρότζεκτ που μου αρέσουν, κοιτάζω στις ξένες αγορές, έχω βρει 3-4 που μου αρέσουν. Δεν αρκεί να θέλεις εσύ να κάνεις κάτι, πρέπει να υπάρχει η παραγωγή και τα δικαιώματα».