Στον καναπέ του Στούντιο 4 κάθισε η Μίρκα Παπακωνσταντίνου για μία απολαυστική αναδρομή στη ζωή και την καριέρα της με άγνωστες και μη ιστορίες που μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό.

«Μεγάλωσα με χιλιάδες ενοχές όχι μόνο επί του γυναικείου αλλά και επί προσωπικού, ήμουν κομπλεξικό παιδάκι, καμία σχέση με τη λάμψη. Η δε αδερφή μου – με περνάει 8 χρόνια – ήταν η ωραία του Παγκρατίου και ήμουν η αδερφή της Σίτσας», είπε η Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

«Πήγαινα στη γειτονιά μου και έστελνα γράμματα στον εαυτό μου χωρίς περιεχόμενο απλά αγόραζα τα γραμματόσημα και όλοι είχαν αυτή τη σύμβαση και ο περιπτεράς μου έλεγε βεβαίως θα το στείλουμε, από τη Φιλολάου στο σπίτι μου, τέσσερα τετράγωνα πιο κάτω», ανέφερε η Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Στη συνέχεια η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε ένα σπαρταριστό σκηνικό από την εποχή που αφαίρεσε τη χαρακτηριστική ελιά που είχε στο πρόσωπό της.

«Την ελιά την έβγαλα γιατί μεγάλωνε, φούσκωνε και κάποια στιγμή ο κολλητός μου φίλος πλαστικός, ο Θοδωρής ο Βουκίδης, μου είπε να να πάω να τη βγάλω. Πάω και τη βγάζω και το βράδυ είχαμε πάει κάπου με τη Ρένια Λουιζίδου και τον άντρα της και με βλέπει ένας νεαρός και έρχεται και μου λέει “γιατί μου το έκανες αυτό;”. Λέω “τι σας έκανα;”. “Όχι πληθυντικός… Έβγαλες την ελιά” μου λέει», δήλωσε η Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

«Και μου είπε το καλύτερο… “Έίχα έρθει σε μία παράσταση με τον πατέρα μου, όταν ήμουν 10 χρονών”. Και του λέω “αν πιστεύεις ότι αυτό είναι απαρχή φλερτ, κακώς!”. Και μου λέει “εμένα δεν με πειράζει, εσένα γιατί;”».

«Μετά που την έβγαλα για χρόνια την έβαφα, γιατί ήθελα να υπάρχει» αποκάλυψε η Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Ο Δάνης Κατρανίδης είναι άνθρωπος της ζωής μου»

Με τα πιο τρυφερά λόγια αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγό της, Δάνη Κατρανίδη.

«Η σχέση μου με τον Δάνη είναι από τις ουσιαστικότερες».

«Με τον Δάνη Κατρανίδη ήμασταν στη σχολή μαζί, δεν ήταν έρωτας κεραυνοβόλος. Μέσα από την παρέα προέκυψε. Είχε τρομερές κατακτήσεις», κατέληξε η Μίρκα Παπακωνσταντίνου.