νυχτερινά κέντρα διασκέδασης έχουν βάλει τα γιορτινά τους και ετοιµάζονται να υποδεχτούν τους παραδοσιακούς θαµώνες, αφού τα ρεβεγιόν στις µεγάλες πίστες είναι κάτι σαν «παράδοση» για τη νυχτερινή Αθήνα. Και το φετινό πρόγραµµα αναδεικνύεται ιδιαίτερα πλούσιο, ενώ αυτό που πρέπει να λαµβάνεται υπόψη είναι πως σχεδόν σε όλα τα κέντρα διασκέδασης οι κρατήσεις γίνονται µε προκαταβολή ή προπληρωµή του τραπεζιού, κατόπιν συνεννόησης µε τα κέντρα.

«NOX»

Φέτος στο «ΝΟΧ» φιλοξενείται ένα από τα σχήµατα που περιµέναµε να ξαναδούµε µε µεγάλη ανυποµονησία. Ο λόγος για τον αγαπηµένο του κοινού Αντώνη Ρέµο, ο οποίος ξανασυναντά στη σκηνή την κορυφαία στο είδος της Ελένη Φουρέιρα.

Ο αγαπηµένος λαϊκός τραγουδιστής και η εκρηκτική ποπ σταρ, που την περσινή σεζόν έµεινε µακριά από τις πίστες λόγω της εγκυµοσύνης της, ένωσαν τις δυνάµεις τους και, όπως φάνηκε από την ανταπόκριση του κοινού στην πρεµιέρα, ο συνδυασµός τους είναι  προσκαλούν το κοινό στα πιο δυνατά πάρτι των φετινών εορτών για να αποχαιρετήσουν µαζί το 2023 και να υποδεχτούν το 2024 µε την πιο ιδανική µουσική παρέα.

Μαζί τους η ταλαντούχα Αναστασία, η οποία εντυπωσιάζει µε την παρουσία της. Το διεθνών προδιαγραφών πρόγραµµα επιµελείται ο Κωνσταντίνος Ρήγος.

«ΕΝΑΣΤΡΟΝ»


Οι Mέλιssεs και ο Σάκης Ρουβάς, ο κορυφαίος Ελληνας σταρ, δίνουν λάµψη στη νυχτερινή Αθήνα στο «Εναστρον», µε ένα πρόγραµµα που λατρεύεται και σηµειώνει απανωτά sold-out. Ο Σάκης Ρουβάς και ο Χρήστος Μάστορας από την πρώτη στιγµή που βρέθηκαν µαζί στο stage δηµιούργησαν µεταξύ τους µια «µαγική» σχέση. Ως άψογοι οικοδεσπότες, ροσκαλούν το κοινό στα πιο δυνατά πάρτι των φετινών εορτών για να αποχαιρετήσουν µαζί το 2023 και να υποδεχτούν το 2024 µε την πιο ιδανική µουσική παρέα. Μαζί τους η ταλαντούχα Αναστασία, η οποία εντυπωσιάζει µε την παρουσία της. Το διεθνών προδιαγραφών πρόγραµµα επιµελείται ο Κωνσταντίνος Ρήγος. Το «Εναστρον», ο πιο iconic live clubbing προορισµός, φορά τα γιορτινά του και ετοιµάζει τα πιο… electric Χmas. Το εορταστικό πρόγραµµα έχει ως εξής: Σάββατο Παρασκευή 29/12, Σάββατο 30/12, Κυριακή 31/1 και ∆ευτέρα 1η/1.

«ΠΥΛΗ ΑΞΙΟΥ» 


Ο Κωνσταντίνος Αργυρός επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε τις χειµερινές του εµφανίσεις στην «Πύλη Αξιού» κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης υπόσχεται στιγµές γνήσιας λαϊκής διασκέδασης µε τα αγαπηµένα του τραγούδια, που ξεσήκωσαν τους θεατές των sold-out συναυλιών του σε όλη την Ελλάδα. Ο Αργυρός είναι ένας από τους πιο εµπορικούς και αγαπητούς τραγουδιστές της γενιάς του. Στα µαγαζιά όπου εµφανίζεται επικρατεί το αδιαχώρητο και τα sold-out διαδέχονται το ένα το άλλο. Οι εµφανίσεις του Κωνσταντίνου Αργυρού στην «Πύλη Αξιού» υπόσχονται να χαρίσουν στιγµές µοναδικής διασκέδασης στους κατοίκους της συµπρωτεύουσας. Το εορταστικό πρόγραµµα έχεις ως εξής: Κυριακή 24/12, ∆ευτέρα 25/12, Κυριακή 31/12.

«ΑΚΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ»

Αυτά τα Χριστούγεννα «Ασ’ τα όλα κι έλα» τραγουδά η Νατάσα Θεοδωρίδου στην «Ακτή Πειραιώς», παρέα µε τον Γιώργο Κακοσαίο!

Για δεύτερη χρονιά, η οικοδέσποινα της «Ακτής Πειραιώς», η σπουδαία λαϊκή ερµηνεύτρια Νατάσα Θεοδωρίδου, καλεί το κοινό σε γιορτινές βραδιές γεµάτες έρωτα, χαρά, γέλιο, συγκίνηση µέσα από τις αµέτρητες επιτυχίες της, που όλοι έχουµε τραγουδήσει δυνατά.

∆ίπλα της, ο συνοδοιπόρος της σε αυτό το ταξίδι, Γ. Κακοσαίος, ο νεαρός τραγουδιστής, που έχει ξεχωρίσει ανάµεσα στους καλλιτέχνες της γενιάς του. Τη δική τους, ξεχωριστή πινελιά δίνουν οι Alcatrash, τραγουδώ ντας λατρεµένες επιτυχίες των ’90s. Το εορταστικό πρόγραµµα της «Ακτής Πειραιώς»: Σάββατο 23/12, Κυριακή 24/12, ∆ευτέρα 25/12, Παρασκευή 29/12, Σάββατο 30/12, Κυριακή 31/1 και ∆ευτέρα 1η/1.

«ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ»

Ο Γιώργος Σαµπάνης και η ∆έσποινα Βανδή ετοιµάζονται να αναστατώσουν τον «Βοτανικό Live Stage» µε ένα µοναδικό χριστουγεννιάτικο σόου. 

Οσο για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, το πρόγραµµα έχει ως εξής: 29/12, 30/12, 31/12, 1η/1.

Ο Γιώργος Σαµπάνης, γνωστός για την ιδιαίτερη φωνή και τον δυναµισµό των ερµηνειών του, θα ταξιδέψει το κοινό µε τις επιτυχίες του, δίνοντας µια ξεχωριστή νότα στις γιορτινές εκδηλώσεις. Από τα συναρπαστικά ροκ τραγούδια µέχρι τις συναισθηµατικές µπαλάντες, ο Σαµπάνης θα προσφέρει ένα ποικίλο µουσικό ταξίδι, που θα αγγίξει κάθε καρδιά.

Η ∆έσποινα Βανδή θα ενώσει τη φωνή της µε τον Σαµπάνη, δηµιουργώντας µαγευτική χηµεία στη σκηνή. Με την εκλεπτυσµένη παρουσία και το εκπληκτικό ταλέντο της, θα συµβάλει στη δηµιουργία µιας αξέχαστης εµπειρίας για το κοινό.

«FANTASIA»

Ο καλλιτέχνης µε τις µεγάλες επιτυχίες, τα αγαπηµένα λαϊκά τραγούδια που έχει αγαπήσει ο κόσµος από τις ξεχωριστές ερµηνείες του, µετά την ολοκλήρωση των sold-out εµφανίσεών του στη Θεσσαλονίκη επέστρεψε στο «Fantasia».

Με τις πρόσφατες ραδιοφωνικές επιτυχίες του να έχουν γίνει τα απόλυτα hits, αλλά και τα αγαπηµένα λαϊκά τραγούδια από την προ
σωπική του δισκογραφία, ο Νίκος Οικονοµόπουλος έρχεται να διασκεδάσει, αλλά και να ταξιδέψει το κοινό µε τις εξαιρετικές ερµηνείες του.

Μαζί του η Χριστίνα Μηλιού, η Μορφούλα και η Τάνια Μπρεάζου. Το εορταστικό πρόγραµµα: Παρασκευή 29/12, Σάββατο 30/12, Κυριακή 31/12, ∆ευτέρα 1η/1, Παρασκευή 5/1, Σάββατο 6/1, Κυριακή 7/1.

«YTON»


Γνωστός για την ενέργεια και τις εµφανίσεις-υπερπαραγωγή, ο Νίκος Βέρτης έχει επιστρέψει στο «YTON - Τhe music show». Χωρίς να χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, ο καλλιτέχνης θα ζωντανέψει τα ρεβεγιόν για ακόµα µία χρονιά στον αγαπηµένο χώρο του Ρουφ, παρέα µε τις ξεχωριστές εκπλήξεις που πάντα ετοιµάζει στο κοινό του. Το εορταστικό πρόγραµµα έχει ως εξής: 31/12, 1η/1.

*Δημοσιεύθηκε στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά το Σάββατο 23/12