Μνημόσυνο για τις 9 ημέρες από τον θάνατό του, πραγματοποίησε η οικογένεια του Νίκου Φλωρινιώτη σήμερα, Πέμπτη 28/12 στο Κοιμητήριο Σχιστού.

Το γεγονός έκανε γνωστό η αδελφή του Νίκου Φλωρινιώτη, Άννα, η οποία ανήρτησε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook από το μνήμα του αδελφού της.


Νίκος Φλωρινιώτης: Το σπαρακτικό μήνυμα της αδελφής του στο Facebook

«Ποιος θα μου το λέγε παιδάκι μου να βρίσκεσαι εσύ μέσα στο χώμα! 9 ημέρες που μας άφησες μόνους είναι ανυπόφορος ο πόνος μου…», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της η Άννα Φλωρινιώτη.

*Διαβάστε εδώ: Γωγώ Γαρυφάλλου: Η συγκινητική ανάρτηση εννέα ημέρες μετά τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη (Εικόνα)

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Φλωρινιώτης έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με τον καρκίνο, στις 19 Δεκεμβρίου, σε ηλικία μόλις 39 ετών.

Η αδελφή του, Άννα Φλωρινιώτη, βρισκόταν στο πλευρό του Νίκου όλες τις ημέρες που νοσηλευόταν στο «Λαϊκό Νοσοκομείο» μέχρι τον θάνατό του.

Η ίδια, αλλά και η στενή φίλη της οικογένειας, Γωγώ Γαρυφάλλου, βρέθηκαν τις τελευταίες ημέρες στο στόχαστρο, καθώς αμφότερες γιόρτασαν τα γενέθλια της δεύτερης στα μπουζούκια, λίγες μόλις ημέρες μετά τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη.

Επί του θέματος τοποθετήθηκε μέσω Instagram η Γωγώ Γαρυφάλλου, η οποία ανέφερε, μεταξύ άλλων ότι «έχουμε άρνηση στο πένθος».