Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» βρέθηκε η Βασιλική Τρουφάκου, την Παρασκευή, με αφορμή τη νέα της θεατρική παράσταση και την επερχόμενη σειρά του MEGA, Famagusta. Μέσα σε όλα, όμως, η γοητευτική πρωταγωνίστρια, Βασιλική Τρουφάκου, γύρισε λίγο πίσω στον χρόνο και μίλησε για την ανασφάλεια που ζούσε την περίοδο των γυρισμάτων για την κωμική σειρά «Κάτω παρτάλι».

Όσα αποκάλυψε η Βασιλική Τρουφάκου

Ειδικότερα, η Βασιλική Τρουφάκου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήταν δύσκολες εποχές για όλη την Ελλάδα και για την τηλεόραση. Εμείς, επειδή είχαμε ταλαιπωρηθεί λόγω της κακοπληρωσιάς και όλης αυτής της ανασφάλειας, όταν έληξε, το είδαμε σαν ένα διαζύγιο. Κάτι που τελείωσε, ας πούμε. Αν όχι διαζύγιο, μάλλον κάτι που πέθανε αφού δεν μπορούσε να συντηρηθεί το πράγμα έτσι. Δεν είχε υγεία δηλαδή έτσι όπως γινόταν παραγωγικά, λόγω και της κατάστασης κιόλας».

«Σε τέτοιες καταστάσεις προσωπικά θα πάρω τηλέφωνο να πω «τι γίνεται; Καλησπέρα σας, γεια σας! Είχαμε πει τον προηγούμενο μήνα και πέρασαν πέντε». Θα το κάνω, ναι και αυτό με υπομονή. Δηλαδή υπενθυμίζεις, παίρνεις τηλέφωνο, το αναθέτεις στους ανθρώπους που σε βοηθούν όπως ο λογιστής και ο δικηγόρος σου», είπε η Βασιλική Τρουφάκου, στην συνέχεια.

«Το μαθαίνεις όλο αυτό κάπως. Δηλαδή πρέπει ταυτόχρονα να διεκδικείς χωρίς ταυτόχρονα να δημιουργείς περισσότερα από το πρόβλημα που ήδη υπάρχει. Γιατί για να υπάρχει ένα πρόβλημα στις πληρωμές, λογικά υπάρχει και πρόβλημα γενικότερα» πρόσθεσε, επίσης, η Βασιλική Τρουφάκου στη νέα τηλεοπτική της εμφάνιση στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της ΕΡΤ.