Ο Στέλιος Παρλιάρος και η Ελένη Ψυχούλη, παραχώρησαν μια κοινή συνέντευξη στο «Στούντιο 4», το μεσημέρι της Παρασκευής 29 Δεκεμβρίου 2023.

Ανάμεσα σε όσα είπαν, ο γνωστός pastry chef θυμήθηκε την εποχή που έφτιαχνε γλυκά πορνό το 1989 και είχε γίνει θέμα συζήτησης.

Η εξομολόγηση για τα πορνό γλυκά 

Μεταξύ άλλων, είπε: «Την εποχή του "Κλικ", έκανα τα πορνό γλυκά που έγινε χαμός στην Αθήνα. Το ’89 έγινε αυτό». 

«Μου είπε η Φαίνη Ξύδη ότι θέλει να κάνει πάρτι με γλυκά πορνό και να κάνω εγώ ένα μεγάλο. Με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει “Ήρθε η ώρα να μου κάνεις αυτό” μην το πούμε τώρα...» είπε αρχικά ο Στέλιος Παρλιάρος.

Έμενα στην πλατεία Αμερικής - Δεν ήξερα το Κολωνάκι

«Δεν το ήξερα το Κολωνάκι, έμενα στην πλατεία Αμερικής. Άκουγα όμως, γι αυτό και σκέφτηκα πως θα πάω εκεί. Ότι δηλαδή αυτό που θέλω και οραματίζομαι μάλλον, θα το καταλάβουν στο Κολωνάκι. Θα μπορούσα να ανοίξω το μαγαζί στην πλατεία Αμερικής που θα ήταν και πιο φθηνό»,  δήλωσε στην πορεία της εξομολόγησης ο Στέλιος Παρλιάρος.


Ποτέ δεν καβάλησα καλάμι

«Ποτέ δεν καβάλησα το καλάμι, θεωρούσα τα πάντα πολύ φυσιολογικά, οπότε όση επιτυχία μου ερχόταν, τόσο πιο πολύ δούλευα. Σαφώς ήρθαν και χρήματα, αλλά δεν τα είχα καλά με τα οικονομικά κι ένα πιτσιρίκι που ήμουν τότε, πού να τα καταλάβει; Το βράδυ ήθελα να βγω, πήγαινα και κοιμόμουν κάτω από τον πάγκο στο εργαστήριο, το πρωί έπαιρνα την κρέμα και συνέχιζα και δούλευα», πρόσθεσε στη συνέχεια ο γνωστός pastry chef.


Τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν πέθανε ο Μπίλι Μπο

Μίλησε επιπλέον, για την περίοδο, μετά τον θάνατο του Μπίλι Μπο. «Τότε στα '80ς, ξεκίνησαν και τα προβλήματα, όταν πέθανε ο Μπίλι Μπο κι εγώ είχα ανοίξει το εργαστήριο κοντά του. Ήξερε η Αθήνα ότι κάναμε παρέα και στη Μύκονο και όλα αυτά, οπότε όταν έμαθαν ότι ο Μπίλι Μπο έχει Aids, κάποιοι μου έλεγαν "σε αυτό το μαγαζί μην πηγαίνετε, γιατί θα κολλήσετε". Βεβαίως, αυτό έγινε και σε εμένα, γιατί ήταν ρατσισμός το Aids τότε», ανέφερε στη συνέχεια ο Στέλιος Παρλιάρος.

Τα πράγματα άλλαξαν με το πέρασμα των χρόνων

«Φόβος και τρόμος. "Δεν θα πας στον Παρλιάρο να φας γλυκό". Σιγά σιγά όμως, ηρέμησε αυτό κι εγώ άρχιζα να αλλάζω, γιατί προσπαθούσα να δω τι θα κάνω. Έκλεισα το μαγαζί, πήγα κάπου αλλού, συνεργάστηκα και μετά από το 2004, που έφυγα εντελώς από το όνομα που "έχτισα", άλλαξε όλη η πορεία μου. Έγινα ένας άλλος άνθρωπος», είπε κλείνοντας ο Στέλιος Παρλιάρος.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: