Η Σίσσυ Χρηστίδου θυμήθηκε Την περίοδο που ήταν έγκυος στο πρώτη της παιδί, τον Φίλιππο, την με αφορμή κάποια πλάνα που είδε on air από την περίοδο που ήταν μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον «Όμορφο Κόσμο το Πρωί».

Τότε, όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια, είχαν γιορτάσει μαζί με τη Δέσποινα Βανδή στη Δράμα και την προηγούμενη μέρα είχε μάθει πως ήταν έγκυος. Μάλιστα, σημείωσε πως το ήξερε μόνο η μαμά της, ο μπαμπάς της και ο Θοδωρής.

«Συγκινούμαι πολύ που βλέπω αυτά τα πλάνα, γιατί δεν τα έχω ξαναδεί. Στην εκπομπή αυτή, είναι τα Χριστούγεννα του 2007, έχω μάθει την προηγούμενη ημέρα ότι είμαι έγκυος στον Φίλιππο» ανέφερε η Σίσσυ και πρόσθεσε:

«Έχω πάρει τη μάνα μου, της έχω πει ότι είμαι έγκυος, πηγαίνουμε στη Δράμα, κάνουμε την εκπομπή, έρχονται οι γονείς μου καθυστερημένα, οπότε δεν έχω προλάβει να τους δω πιο πριν, αλλά έχουν την πληροφορία… Με τον μπαμπά μου δεν έχω μιλήσει, αλλά κοιταζόμαστε και ξέρω ότι ξέρει, και είναι από κάτω και μου κάνει νοήματα η μάνα μου “μην κουνιέσαι, φτάνει, φτάνει, ήσυχα”. Το ήξερε μόνο η μάνα μου, ο Θοδωρής και ο μπαμπάς μου. Τώρα είδα τα πλάνα και συγκινήθηκα πολύ, γιατί δεν έχω τέτοιο αρχείο. Πάμε σε διαφημίσεις να σκουπίσουμε τα δάκρυα».

Πηγή: star.gr