Παραµονή Πρωτοχρονιάς µε τους άνδρες της ζωής της θα κάνει η Ελένη Φουρέιρα, που θα ετοιµάσει η ίδια το γιορτινό τραπέζι. Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια, που εµφανίζεται στο «ΝΟΧ» µαζί µε τον Αντώνη Ρέµο, δεν θα έχει τον χρόνο που θα επιθυµούσε µε το µωρό της, αφού πρέπει λίγο µετά τα µεσάνυχτα να αποχωριστεί την οικογένειά της για να βρεθεί στην Ιερά Οδό. Ωστόσο, θα προλάβει να αλλάξει χρόνο µε τον Αλµπέρτο Μποτία και τον γιο τους.

Η Ελένη Φουρέιρα είναι µια υπερπροστατευτική µητέρα, που θέλει να βρίσκεται συνεχώς κοντά στο µωρό της, όπως και ο άντρας της. Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής της Κηφισιάς δεν πήγε ούτε στην πρεµιέρα της στο «NOX», αφού ήθελε να είναι εκείνος κοντά στο µωρό, που ξυπνά πολύ συχνά. Οπως µας µετέφεραν άνθρωποι από το κοντινό τους περιβάλλον, αν και λόγω επαγγέλµατος λείπουν αρκετά συχνά από το σπίτι, ειδικά ο ποδοσφαιριστής, που ταξιδεύει και εκτός Αθηνών, προσπαθούν, όταν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος, είτε ο ένας είτε ο άλλος να είναι κοντά στον γιο τους και να µη ζητούν βοήθεια από συγγενείς. «Είναι κάτι που το έχουν σαν αρχή. Βάζουν πρώτα τον γιο τους και µετά όλα τα άλλα, γι’ αυτό και δεν τους αφορούν οι τυπικές εµφανίσεις», δηλώνει στο «Secret» κοντινό τους πρόσωπο.


Μαζί ρεβεγιόν Ελένη Φουρέιρα και Αλμπέρτο Μποτία 

Αφού πέρασαν τα πρώτα Χριστούγεννα αγκαλιά µε τον γιο τους, µε την τραγουδίστρια να ποζάρει µπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο µε τα µάτια της να λάµπουν από ευτυχία, ετοιµάζονται για µια ξεχωριστή παραµονή αύριο, Κυριακή. Σύµφωνα µε πληροφορίες, ο Αλµπέρτο Μποτία θα επισκεφτεί µετά τα µεσάνυχτα για πρώτη φορά το «ΝΟΧ», για να δει την αγαπηµένη του σε ένα από τα πίσω τραπέζια, αφού δεν θέλει να προκαλεί τα βλέµµατα. Οµως αυτό που θέλει περισσότερο είναι τις πρώτες ώρες του νέου έτους να είναι κοντά της στο καµαρίνι της, γι’ αυτό και λίγοι θα τον αντιληφθούν. Ο ίδιος, αν και χαµηλών τόνων, δεν δίστασε πρόσφατα σε συνέντευξή του να παραδεχτεί πως «η ζωή µου αυτή την περίοδο είναι µια νέα εµπειρία, επειδή, όπως κάποιοι από εσάς γνωρίζετε, έχουµε ένα µωρό. Εχω ανακαλύψει έναν εντελώς καινούργιο κόσµο µαζί του». Ο ποδοσφαιριστής δεν κρύβει πως είναι µεγάλος φαν της αγαπηµένης του, αφού ξέρει σχεδόν όλα τα τραγούδια της απέξω και πολλές φορές τα τραγουδά ενώ οδηγεί.


Ρεκόρ

Η Ελένη Φουρέιρα µε την εκρηκτική της παρουσία κλέβει τις εντυπώσεις στο «NOX». ∆εν είναι τυχαίο ότι θεωρούν την τραγουδίστρια της Panik Νο 1 performer στη χώρα, κάτι που είναι φανερό στη διάρκεια της εµφάνισής της το βράδυ του Σαββάτου στο νυχτερινό κέντρο όπου εµφανίζεται µαζί µε τον Αντώνη Ρέµο. Η ίδια είχε ένα πλούσιο, επαγγελµατικά, 2023 µε τη λαµπερή της συµµετοχή στο «Fame Story», αλλά και την εµφάνισή της στο τέλος του 3ου επεισοδίου της σειράς «Milky Way». Στα φετινά VMA, η Ελένη Φουρέιρα έγραψε ιστορία, καθώς έγινε η πρώτη καλλιτέχνις που εδώ και 10 χρόνια συνεχίζει να αποσπά τρία βραβεία στην ίδια διοργάνωση. Το περασµένο καλοκαίρι, µάλιστα, σηµείωσε ρεκόρ βραβεύσεων στα MAD VMA, αφού κέρδισε τα βραβεία Καλύτερη Γυναίκα Καλλιτέχνις Ποπ, Viral Τραγούδι της Χρονιάς για το «El telephone» και Video της Χρονιάς για τη version του «El telephone» µε τους FY, Mente Fuerte, Trannos, Bobito και Ayman.

Δημοσιεύθηκε στο Secret των Παραπολιτικών