Η Μαρία Τζομπανάκη μίλησε για τον εγγονό της, τον γιο του Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας Κρασσά, σε πρόσφατη συνέντευξη.

Για το τι απολαμβάνει περισσότερο κάθε φορά που βρίσκεται στην Κρήτη, η ηθοποιός είπε στο περιοδικό «7 Μέρες Tv»: «Τα αδέλφια μου και τη μάνα γη. Της Κρήτης μου».

Ζω την ευτυχία στη μυρωδιά του εγγονού μου 

Στη συνέχεια, η Μαρία Τζομπανάκη περιέγραψε τις στιγμές που περνάει με τον εγγονό της: «Κάθε φορά που τον σκέφτομαι, χαμογελώ διάπλατα και κάθε φορά που τον αγκαλιάζω, ζω την ευτυχία υλοποιημένη στη μυρωδιά του, στο σπινθηροβόλο βλέμμα του και στο άκουσμα του νέου ονόματός μου: "γιαγιά Μαράκι"!».

Ο γιος της ηθοποιού, Ορφέας Αυγουστίδης, σε πρόσφατη συνέντευξή του στην κάμερα του «Happy Day» είχε μιλήσει για την πατρότητα και την επιθυμία του να κάνει ένα δεύτερο παιδί.

Το γέλιο του γιου μου είναι μοναδικό

«Προσπάθησα να καταλάβω τους γονείς μου, προτού γίνω μπαμπάς. Τώρα κοιτάζω εμένα πώς ήμουνα μικρός και ξεθυμώνω με κάποια δικά μου κομμάτια σε σχέση με συμπεριφορές και ανασφάλειες. Κάπως αποδέχομαι και δικά μου κομμάτια. Το γέλιο του γιου μου είναι μοναδικό, όπως κι ο τρόπος που εμπιστεύεται ολοκληρωτικά» δήλωσε χαρακτηριστικάο Ορφέας Αυγουστίδης.

Ένα παιδίακόμαείναι στη σκέψη μας

«Όλα είναι φυσιολογικά στη σχέση μου με τη σύζυγό μου. Υπάρχει και η απογοήτευση και η όποια ένταση και δεν είναι εύκολο φυσικά, αλλά όταν κερδίζεις μία μάχη η χαρά είναι μεγαλύτερη. Οι τρίτοι σε μια σχέση πρέπει να ακολουθούν τον βηματισμό που έχουν θέσει οι πρώτοι. Ένα ακόμα παιδί είναι στη σκέψη μας, μακάρι να είμαστε τυχεροί και να πολλαπλασιαστούμε» δήλωσε o Ορφέας Αυγουστίδης για τη σύζυγό του.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: