Αυτή την ώρα στην Λήμνο η κηδεία του Νίκου Ρόκκου, αδελφού του Στέλιου Ρόκκου, ο οποίος πνίγηκε στη θάλασσα το περασμένο Σάββατο 30/12/2023.

Η πρώην σύζυγός του, Γιάννα Φαφαλιού ταξίδεψε στην Λήμνο για να αποχαιρετήσει τον Νίκο Ρόκκο στην τελευταία του κατοικία. Η ίδια μίλησε συγκλονισμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και την Ελισάβετ Οικονόμου.

Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη

«Δεν θα μπορούσα να μην έρθω στην κηδεία του Νίκου. Και για τον ίδιο τον Νίκο, που αγαπούσαμε πολύ και για το παιδί μας. Όσες διαφορές και να είχαμε, καταφέραμε να έχουμε μια πολύ καλή σχέση ως γονείς και να συζητάμε πλέον σαν φίλοι για το τι συμβαίνει στη ζωή μας. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη. Οι κουμπάροι μας με ενημέρωσαν ότι αγνοείται.

Εγώ το είπα στην κόρη μας

Λέω «αποκλείεται να έχει πάθει κάτι ο Νίκος». Λέω θα με πάρουν να μου πουν ότι βρέθηκε. Εγώ το είπα στην κόρη μου, ήταν έξω με τους φίλους της. Δεν ήθελα να το μάθει από κάπου αλλού. Την πήρα όπως το όφειλα, ήταν πολύ δύσκολο. Ήταν πολύ καλός πατέρας, με χιούμορ, πλάκα. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Θα θυμάμαι για πάντα το χαμόγελό του» εξομολογήθηκε η Γιάννα Φαφαλιού, πρώην σύζυγος του Νίκου Ρόκκου.

«Δεν έχω μιλήσει με τον Στέλιο Ρόκκο, δεν έχω μιλήσει με κανέναν» τόνισε η Γιάννα Φαφαλιού.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: