Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση, αφού σε λίγους μήνες πρόκειται να υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, που το τελευταίο διάστημα ζει μόνιμα στην Κύπρο με τη σύζυγό του, εμφανίστηκε το πρωί της Τετάρτης 3/1 στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για το πώς βιώνει η Ιλάειρα Ζήση την εγκυμοσύνη της, αλλά και την πρόταση που είχε δεχτεί να πάει στο «Survivor».

«Είμαστε καλά. Εντάξει, είναι τώρα και οι πρώτοι μήνες. Βασανίζεται λίγο η Ιλάειρα και δεν μπορώ να τη βοηθήσω κιόλας. Βασανίζεται λίγο με τις αναγούλες. Είμαστε στο τελείωμα αυτής της κρίσιμης περιόδου… Νιώθουμε πραγματικά ότι το 2024 θα είναι μια πολύ όμορφη χρονιά. Ανυπομονούμε να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας. Την παρακαλάω να μου πει τι θέλει, αλλά τίποτα δεν τρώει», ανέφερε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Υπήρχε η πρόταση να πάω στο Survivor αλλά τώρα δεν γινόταν… Δεν πήγα για να μην αφήσω μόνη της την Ιλάειρα… Να βεβαιωθώ πρώτα ότι θα είναι καλά… Είμαι ένας άνθρωπος που αισθάνομαι ότι έχω κάνει σχεδόν τα πάντα, ό,τι ήθελα. Οπότε, όταν έρχεται μια πρόταση, η οποία σε βγάζει έξω από τα νερά σου, τη ζώνη ασφαλείας σου… Αισθάνομαι ότι όντως δεν θα κάτσω και πολύ», πρόσθεσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μιλώντας στην Κατερίνα Καινούργιου.