Στη νέα συμμετοχή του Αλέξη Παππά στο Survivor 2024 αναφέρθηκε η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή της «Fays’ Time» στον ΣΚΑΪ.

Η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά, σχολιάζοντας τις προηγούμενες συμμετοχές του ηθοποιού Αλέξη Παππά σε τηλεοπτικά ριάλιτι, χαρακτήρισε τον Αλέξη Παππά «υποκριτή», τονίζοντας πως ο στόχος του είναι να βγάζει χρήματα ακολουθώντας συγκεκριμένο ρόλο.

Οι δηλώσεις της Φαίης Σκορδά

«Τον θεωρώ τόσο θέατρο, τόσο υποκριτή… Ό,τι και κάνει -δεν το λέω κακά, ο άνθρωπος συμπαθής μου είναι-, αλλά θεωρώ ότι σε όλες τις τηλεοπτικές του παρουσίες καταπιέζεται τόσο που δεν έχουμε δει τον εαυτό του», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά για τον Αλέξη Παππά.

Και πρόσθεσε: «Είναι και ηθοποιός. έχει ρόλο και στόχο μόνο τα χρήματα. Αυτήν την αίσθηση μου έχει δώσει. Και το Bachelor που έκανε, όχι, έτσι είναι το concept. Ποιος μπορεί να το υποστηρίξει αυτό;», αναρωτήθηκε η Φαίη Σκορδά.

«Μπορεί ο Βολικάκης ή η Πηλιάκη να υποστηρίξουν ένα τέτοιο σενάριο; Δεν γίνεται. Τους ξέρουμε αυτούς τους ανθρώπους. Πώς μπορείς να δείχνεις μία άσχημη συμπεριφορά και να σε βλέπει ο κόσμος;», πρόσθεσε η Φαίη Σκορδά για τους νέους παίκτες που μπαίνουν στο Survivor 2024.