Τη Μαρία Φιλίππου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και η αγαπημένη ηθοποιός μιλά για το «Εμείς και Εμείς», τη σχέση της με τον Θανάση Βέγγο και το διαζύγιό της.

Για το "Εμείς και Εμείς"

«Θυμάμαι στο "Εμείς και Εμείς" τα γέλια μας και τα νιάτα μας. Όταν το βλέπω, μου φέρνει έναν πόνο, στην αρχή δεν μπορούσα να το δω καθόλου. Η Νατάσα Μανίσαλη ήταν ένας χείμαρρος. Εγώ γνώριζα για το πρόβλημα υγείας της», είπε αρχικά η Μαρία Φιλίππου.

Για τον Θανάση Βέγγο:

«Ο Θανάσης Βέγγος ήταν ένας γλυκός άνθρωπος, απαιτητικός για τον εαυτό του. Αισθάνομαι πολύ τυχερή που συνεργάστηκα μαζί του. Δεν ήταν το κέντρο της παρέας».

Για την προσωπική της ζωή:

«Είμαι η μητέρα που θα πει να πάρεις ζακέτα. Θα είμαι καλή πεθερά. Αν αγαπήσει ένα κορίτσι τον γιο μου, εγώ θα την αγαπήσω δύο φορές».

Για το διαζύγιό της:

«Ένα διαζύγιο είναι ένας θάνατος, πρέπει να μαζέψεις τα κομμάτια σου. Δεν θα κάνω εκπτώσεις για να έχω έναν σύντροφο, μία χαρά είμαι και μόνη μου».

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η δημοφιλής ηθοποιός συμμετέχει στην παράσταση «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη», ενώ θα εμφανίζεται και στο δεύτερο μισό της σειράς του MEGA «Άγιος Παΐσιος: Από τα Φάρασα στον ουρανό».

«Είχα την τύχη να συμμετέχω σε μια συγκλονιστική σειρά, είναι η πίστη μας», είπε κλείνοντας η Μαρία Φιλίππου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: