Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ήταν σήμερα Παρασκευή 22/12/2023 καλεσμένος του «MEGA Καλημέρα».

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας» στο EMBASSY Theater.

To «EMBASSY Theater», ένα υπερσύγχρονο θέατρο ανοίγει τις πόρτες του στον χώρο του ιστορικού κινηματογράφου «Embassy», στο κέντρο της πόλης, στο Κολωνάκι, κι επαναλειτουργεί ως χώρος πολιτισμού.

Είναι από τους δυσκολότερους ρόλους

«Είναι ένα υπερθέαμα σε ένα ολοκαίνουριο χώρο, σε ένα καινούριο θέατρο. Σε ένα ιστορικό χώρο, στο παλιό σινεμά στο Embassy. Παρουσιάζουμε την παράσταση "Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας". Το μυθιστόρημα αυτό είναι ένα σκοτεινό παραμύθι και χαίρομαι που θα παίξω αυτόν τον μυθικό ήρωα. Είναι από τους δυσκολότερους ρόλους του παγκόσμιου δραματολογίου και όχι μόνο του μιούζικαλ. Έχω κάνει άλλες δύο παραστάσεις για παιδιά, οπότε έχω πάρει την ‘’κρυάδα’’. Έχω την αίσθηση πως τα παιδιά, πέρα από το εντυπωσιακό με τις led οθόνες και τα σκηνικά, θα μείνουν στη ουσία του έργου και στο ταξίδι που κάνει ο Τσάρλι» ανέφερε αρχικά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Δεν ήταν φανατικός των Χριστουγέννων

«Δεν ήμουν φανατικός των Χριστουγέννων. Από τότε που έγινα πατέρας μπήκα σε ένα άλλο κλίμα. Πάντα δούλευα πολύ τις γιορτές, δεν ένιωθα πως θα κάτσω να χαλαρώσω. Παρόλα αυτά, τα τελευταία χρόνια τα νιώθω κάπως διαφορετικά» είπε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

Η σχέση με τον γιο του μετά το διαζύγιο

Η σχέση με τον γιο του μετά το διαζύγιο, το όποιο ξάφνιασε τους θαυμαστές του, είπε πως αυτό που θέλει το παιδί είναι να καταλάβει πως οι γονείς είναι εκεί για να τον αγαπάνε και να τον στηρίζουν.

«Όλα τα άλλα είναι στο ζευγάρι. Δεν θα υπάρχει το κλασικό των γιορτών αλλά είναι σε μία μεταβατική ηλικία και τώρα θα αρχίσει να τα βιώνει όλα. Θέλω να πιστεύω πως ως μπαμπάς είμαι παρών ακόμα και μετά το διαζύγιο. Θα ρωτήσουμε τον Ανάσταση αργότερα. Άγχη έχω συνέχεια για το παιδί. Όταν ήταν μωρό κάπως τον σηκώσαμε προς τα πάνω και χτύπησε το κεφάλι του. Πήραμε την γιατρό και μας είπε πως "δεν είναι κάτι, εσείς αγχώνεστε εκείνος είναι καλά"» σημείωσε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Ήμουν δίπλα στη Λένα Δροσάκη για να τη στηρίξω

Το διαζύγιό του με την ηθοποιό Λένα Δροσάκη ήρθε μόλις λίγους μήνες μετά την ολοκλήρωση της δίκης κατά του Πέτρου Φιλιππίδη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης την στήριξε.

«Ήμουν παρών δίπλα της για να τη στηρίξω. Το έκανα γιατί ήθελα να είμαι παρών για αυτό που έχει συμβεί. Πάντα όταν παίρνεις μία θέση υπάρχει ένα κόστος. Έτσι, παίρνεις μία απόφαση και εγώ ήθελα να είμαι παρών στη Λένα και στους υπόλοιπους. Ήθελα να δείξω με τη στάση μου πως τους υπερασπίζομαι. Θυμάμαι τότε σε γυρίσματα να έρχονται νέοι συνάδελφοι και να λένε "ευχαριστηθούμε γιατί τώρα, μίλησε κάποιος και έχουμε ένα πάτημα". Το θέμα δεν ήταν μόνο στο δικό μας χώρο, ήταν γενικά. Μου έκανε εντύπωση του τι συμβαίνει στα δικαστήρια. Νιώθω περήφανος που οι άνθρωποι της δουλειάς βγήκαν μπροστά να στηρίξουν ακόμα και τους ανθρώπους που δεν είναι στην προβολή».

Για τον ρόλο του στη θεατρική παράσταση «Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας»

Αναφερόμενος στον ρόλο του, είπε πως ο Γουίλι Γουόνκα είναι ένα εκπληκτικό πλάσμα, ένας διασκεδαστής αλλά και ένας πληγωμένος άνθρωπος ταυτόχρονα.

Όπως είπε, το έργο κρύβει πολλά μηνύματα.

Στην τηλεόραση θα παρουσίαζε κάτι;

«Δεν είμαι από αυτούς που λέω δεν βλέπω τηλεόραση. Βλέπω. Είχα περάσει από παρουσιαστής πολύ παλιά και θα ξαναέμπαινα σε αυτή τη διαδικασία. Μου αρέσει. Εάν προκύψει κάτι και με σκεφτούν, με μεγάλη μου χαρά» είπε κλείνοντας ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: