Τον Χάρη Ρώμα συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», ο οποίος μίλησε για τη ζωή και την καριέρα του.

Για το "Πεφταστέρι" που δεν είδαμε ακόμη:

«Αυτό που με εμπνέει είναι η ζωή και οι δυσκολίες της για τα επόμενα βήματά μου. Το "Πεφταστέρι" δεν το είδατε γιατί δεν θέλω να το δείτε ακόμα, είναι άριστο, αλλά δεν είναι η στιγμή του. Πρέπει να αφουγκράζεσαι την εποχή ανά πάσα στιγμή», ανέφερε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

Για την πρώην σχέση του:

«Η αποχώρηση από τη μακροχρόνια σχέση μου με έκανε να καταλάβω ότι όλα τελειώνουν κάποια στιγμή, ήταν με πικρό τρόπο. Στο παιχνίδι του έρωτα δεν έχει σημασία το να βγεις από πάνω και να πεις "εγώ το τελείωσα", δεν με νοιάζει. Ανακάλυψα πως η πρώην σχέση μου μένει στο Χαλάνδρι και ελπίζω να με ψήφισε».

Για το θέμα της υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια:

«Για το θέμα υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια πιστεύω ότι ο καθένας, όταν έχει συγκεκριμένες προδιαγραφές και ύστερα από διαρκές τσεκάρισμα από τις αρμόδιες Αρχές, έχει το δικαίωμα να το κάνει. Δεν είναι φίλος μου ο Σεργουλόπουλος, αλλά από τον τρόπο που τον έχω δει και ανατρέφει το παιδί του, με κάνει να αισθάνομαι χαρούμενος και περήφανος που υπάρχει και αυτή η μερίδα γονιών», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας.


Ο δημοφιλής ηθοποιός μιλά και για τη συνεργασία του με τη Ρένα Βλαχοπούλου και την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Για τη συνεργασία του με τη Ρένα Βλαχοπούλου:

«Τη Ρένα Βλαχοπούλου την αγαπούσε πολύ ο κόσμος, είχε αυτό το χάρισμα να σκορπίζει χαρά και γέλιο, αλλά όταν τη γνώρισα εγώ ήταν στο ρελαντί της καριέρας της. Της έλεγα ότι δεν λέει τα λόγια της και μου έλεγε "ναι, θα τα πω". Κάποια μέρα, αφού την είχα τρελάνει κιόλας, μου λέει "δεν λέω τα λόγια σου;" και απάντησα "ναι", μου είπε "πάρ' τα, Σαίξπηρ, να μη σ' τα χρωστάω" και αυτό έμεινε, όλο το συνεργείο είχε πέσει κάτω και γελούσε», δήλωσε ο ηθοποιός.

Έξυπνη, λαμπερή, αλλά και νάρκισσος η Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Με την Αλίκη Βουγιουκλάκη είχαμε παρουσιάσει μαζί κάτι καλλιστεία, της άρεσαν οι νέοι άνθρωποι και περισσότερο οι νέοι άνδρες. Μου είπε ότι θεωρεί ότι είμαι πολύ έξυπνος άνθρωπος, γίναμε φίλοι. Ήταν λαμπερή όσο δεν λέγεται και πανέξυπνη, αλλά και νάρκισσος», είπε κλείνοντας ο Χάρης Ρώμας.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: