To Survivor 2024 είναι το ριάλιτι επιβίωσης που επέστρεψε για 7η σεζόν στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Το βράδυ της Κυριακής 7 Ιανουαρίου 2024 προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο, με τον Γιώργο Λιανό να υποδέχεται στην παραλία τις δύο ομάδες.

Οι νέοι κανόνες του "Survivor"

Το «Survivor 2024» παίζεται αλλιώς, καθώς ο παίκτης που θα αποχωρεί κάθε εβδομάδα δεν θα προκύπτει από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

«Το παιχνίδι φέτος παίζεται αλλιώς. Νέοι κανόνες στους οποίους καλείστε όλοι να αντεπεξέλθετε. Και οι νέοι παίκτες αλλά και οι παίκτες που ήδη έχουν παίξει το παιχνίδι.

Δεν υπάρχει πια ψηφοφορία κοινού. Δεν υπάρχουν sms, δεν υπάρχουν τηλέφωνα για να σας κρατήσουν μέσα στο παιχνίδι.

Εδώ πλέον θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε και την καλή αγωνιστική σας κατάσταση αλλά και τη στρατηγική σας», ενημέρωσε ο Γιώργος Λιανός.


Οι παλιές του "Survivor": Δαλάκη – Χατζηανδρέου:

Δέκα Μαχητές και Δέκα Διάσημοι συμμετέχουν φέτος στο «Survivor». Ο Γιώργος Λιανός σύστησε στο κοινό τους νέους παίκτες, ενώ υποδέχτηκε πρόσωπα από τα παλιά, όπως την Κατερίνα Δαλάκα, που συμμετέχει για τέταρτη φορά στο παιχνίδι, αλλά και την Ασημίνα Χατζηανδρέου, που διανύει την τρίτη της συμμετοχή στο «Survivor».


Οι δύο νεαρές γυναίκες έγιναν viral στο Twitter, καθώς να θυμίσουμε ότι την περσινή σεζόν αποβλήθηκαν από το παιχνίδι με τις κατηγορίες για χρήση κινητού τηλεφώνου και τσιγάρου, κάτι που ενέπνευσε τους χρήστες του διαδικτύου για περισσότερα χιουμοριστικά σχόλια.


Αλέξης Παππάς: Ο μεγάλος σταρ του "Survivor"

Επιστροφή και για τον Αλέξη Παππά, ο οποίος αναμένεται να απασχολήσει και φέτος τους τηλεθεατές του ριάλιτι.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:


Δείτε πώς σχολίασε το Twitter το "Survivor 2024":