Τη συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου στον Τάσο Τρύφωνος και στην εκπομπή «Τετ Α τετ» στον Alpha Κύπρου σχολίασαν στο «Happy Day» το πρωί της Δευτέρας 08/01/2024.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επισήμανε ότι η παρουσιάστρια της «Super Κατερίνα» Κατερίνα Καινούργιου έχει καρδιά μικρού παιδιού, αλλά το λάθος που κατά τη γνώμη της κάνει -της το έχει πει και ιδιωτικά- είναι ότι επικοινωνεί την ανάγκη της περισσότερο απ' ό,τι θα έπρεπε.

Πρέπει να δείτε: Κατερίνα Καινούργιου -"Μου βγάζουν την ταμπέλα της απεγνωσμένης" – Οι σχέσεις με τους πρώην της (Βίντεο) 

Της αξίζει να είναι ευτυχισμένη - Θέλει να δημιουργήσει οικογένεια

«Έχω μία εδραιωμένη άποψη τον τελευταίο καιρό που τα έχουμε πει περισσότερο. Είναι ένα κορίτσι που θέλει πολύ απλά πράγματα, δηλαδή το να δημιουργήσει οικογένεια, όπως μπορεί να θέλει το κάθε κορίτσι της διπλανής πόρτας. Επειδή την έχω γνωρίσει καλύτερα… Έχει μία ψυχή μικρού παιδιού, που καμιά φορά επικοινωνεί περισσότερο απ' ό,τι θα έπρεπε μία ανάγκη που έχει η καθεμία από εμάς. Και προσωπικά γνωρίζοντάς την, και πόσο καλό παιδί είναι, και πόσο γενναιόδωρη με τους συνεργάτες της, θεωρώ ότι της αξίζει να είναι ευτυχισμένη και στο κομμάτι της προσωπικής της ζωής», ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.


Επικοινωνεί πολύ την ανάγκη της για οικογένεια

«Το μόνο λάθος που κάνει και της το έχω πει και κατ’ ιδίαν είναι ότι καμιά φορά επικοινωνεί πολύ περισσότερο αυτή την ανάγκη της με τους έξω και εκεί βρίσκουν χώρο οι κακοπροαίρετοι και γράφουν μηνύματα και βάζουν ταμπελίτσες. Δεν θέλει κάτι διαφορετικό απ' ό,τι θέλει η μέση Ελληνίδα», υπογράμμισε η Σταματίνα Τσιμτσιλήσχολιάζοντας τη συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου.

Αν θέλει μπορεί να προστατέψει τις σχέσεις της

«Αν κι εγώ ξέρω ότι τις τελευταίες της σχέσεις δεν τις έμαθε κανένας. Μία που ξέρω εγώ μπορεί και να ήταν σοβαρή και είχε επιλέξει να την προστατέψει. Εγώ θα πω πως, απ' ό,τι γνωρίζω, υπήρχαν άνθρωποι στη ζωή της -ένας άνθρωπος από αυτά που ξέρω εγώ- που η ίδια το προστάτεψε πάρα πολύ. Θέλω να πω, αν θέλει μπορεί. Το θέμα είναι να έρθει το πλήρωμα του χρόνου και να είναι ευτυχισμένη», πρόσθεσε, τέλος, η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: