Η Σοφία Παυλίδου περιέγραψε στο «MEGA Καλημέρα» τη νέα σελίδα στη ζωή της, πώς θα είναι ως πεθερά και εξήγησε γιατί ο γάμος είναι χάσιμο χρόνου.

Η Σοφία Παυλίδου μίλησε για το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων που έλαβε ποτέ, αλλά και για τον πρώην σύζυγό της, Χρήστο Φερεντίνο.

Η Σοφία Παυλίδου για τον Χρήστο Φερεντίνο:

«Το ωραιότερο χριστουγεννιάτικο δώρο που πήρα ήταν ο ερχομός των γιων μου. Το πιο ερωτικό ταξίδι μας με τον Χρήστο Φερεντίνο ήταν στην Αυστρία. Ο Χρήστος Φερεντίνος ντυνόταν Άη Βασίλης, αλλά τα παιδιά μου το κατάλαβαν στα πέντε τους. Αισθάνομαι για τον πρώην σύζυγό μου αγάπη και σεβασμό», είπε αρχικά η Σοφία Παυλίδου.

Πλέον ζω μόνη μου

«Ζω μόνη μου πλέον, γιατί ο ένας μου γιος σπουδάζει και ο άλλος μένει με τον πατέρα του. Ως μητέρα εξακολουθώ να μαγειρεύω για τους γιους μου και να τους πηγαίνω ταπεράκια. Δεν τους παίρνω τηλέφωνο για να βάλουν ζακέτα. Θα αγκαλιάσω όποια κοπέλα μου γνωρίσουν οι γιοι μου ως σχέση τους, γιατί θα είναι η επιλογή τους», υπογράμμισε η ηθοποιός.

Σοφία Παυλίδου: Έχω εμμονικούς θαυμαστές από τότε που χώρισα

Ο γάμος είναι χάσιμο χρόνου και πολλά έξοδα

«Δεν πιστεύω στον θεσμό του γάμου. Δεν ήθελα να παντρευτώ στην εκκλησία με τον Χρήστο Φερεντίνο, αλλά το έκανα με χαρά και αγάπη. Ο γάμος όπως τον έχουμε στο μυαλό μας είναι για εμένα χάσιμο χρόνου και πολλά έξοδα», τόνισε η Σοφία Παυλίδου.

Έχω εμμονικούς θαυμαστές από τότε που χώρισα

«Οι άνδρες δεν με φοβούνται πλέον. Στην αρχή υπήρχε ένας φόβος. Το χιούμορ και η εξυπνάδα είναι βασικά χαρακτηριστικά σε έναν άνδρα. Όταν είμαι σε μία σχέση, είμαι πάντα εκεί, είμαι πολύ δοτική. Έχω εμμονικούς θαυμαστές, που από τότε που χώρισα, επί 7 χρόνια, μου στέλνουν καθημερινά emails», δήλωσε η ηθοποιός.

Σοφία Παυλίδου: Έχω εμμονικούς θαυμαστές από τότε που χώρισα

Μεγάλο δώρο η συμμετοχή μου στο "Famagusta"

«Το 2023 μου έφερε ένα μεγάλο δώρο, τη συμμετοχή μου της νέας μεγάλης παράγωγης του Mega «Famagusta»

«Είναι μία σειρά που αναφέρεται στην εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο, με αφορμή τη μαύρη επέτειο τον Ιούλιο. Με αφορμή μία ιστορία αγάπης φωτίζονται και τα γεγονότα που συνέβησαν τότε», κατέληξε η Σοφία Παυλίδου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: