Τη συνέντευξη του Γιώργου Λιάγκα στη Μπέττυ Μαγγίρα σχολίασε η ομάδα του «Breakfast@Star» και συγκεκριμένα αναφέρθηκαν στην αντίδρασή του σε ερώτηση για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Πιο συγκεκριμένα η παρουσιάστρια του ANT1 ρώτησε τον Γιώργο Λιάγκα για κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει ο ίδιος και οι περισσότεροι είχαν στραφεί προς τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, χωρίς εκείνος να έχει αναφέρει το όνομά του.

Δεν εννοούσε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

«Εμένα αυτό μου με ενοχλεί είναι ότι ο Γιώργος Λιάγκας είναι ένας άνθρωπος που υποστηρίζει ότι πρέπει να μιλάμε ανοιχτά, με ονόματα και ξαφνικά και για αυτό το περιστατικό τώρα, λέει ότι δεν εννοούσε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, αλλά αν δεν εννοούσε τον Δημήτρη τότε ποιον εννοούσε; Δεν γίνεται από τη μια να είναι ένας άνθρωπος που μιλάει χύμα, αλλά από την άλλη νιώθω ότι υπεκφεύγει στη συγκεκριμένη περίπτωση», είπε αρχικά η Λιλή Πυράκη.

Καλά έκανε και δεν απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος 

«Καλά έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και δεν απάντησε γιατί βγαίνει ο Γιώργος Λιάγκας και λέει αυτά που λέει, οπότε ο Ουγγαρέζος θα βρισκόταν εκτεθειμένος μετά. Θα έλεγαν ότι μίλησε, χωρίς να εννοούσε εκείνον» τόνισε κλείνοντας η δημοσιογράφος.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: