Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το μεσημέρι της Δευτέρας, στην πρώτη εκπομπή για το 2024. Η παρουσιάστρια καλωσόρισε τους τηλεθεατές και τους συνεργάτες της και… προσπάθησε να σπάσει το ρόδι για το γούρι.

«Καλή χρονιά με υγεία και χαμόγελα, με ωραίες ιδέες που να γίνονται πράξη, με αλλαγές ακόμα και αν μας ζορίζουν, για πράγματα που σκεφτόμαστε να κάνουμε αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε εύκολα. Να είμαστε λίγο πιο επίμονοι, πιο δημιουργικοί και να μη φοβόμαστε να ρισκάρουμε εκ του ασφαλούς πάντα, εγώ τουλάχιστον είμαι αυτού του ρίσκου.

Καλή χρονιά και στο μεγάλο μας κανάλι το τεράστιο! Πόσο σας ευχαριστώ και πάλι θα το πω και θα το λέω συνέχεια. Να είστε καλά, ευχαριστώ πολύ!», είπε η Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη και πέταξε το ρόδι, το οποίο δεν έσπασε…

«Μου έλειψε όλη αυτή η καθημερινότητα και το λέω με το χέρι στην καρδιά. Ήμουν πολύ χαρούμενη που θα σταματούσαμε γιατί ήμουν πολύ κουρασμένη και είπα να ξεκουραστεί λίγο το κεφάλι μου. Το κορμί μου ξεκούραστο είναι, στο κεφάλι είναι όλη η κούραση. Όλη αυτή η καθημερινότητα έχει αλήθεια, την προσπάθεια να βγάλουμε την καλή πλευρά της καθημερινότητας. Μέσα σε όλα αυτά εννοείται ότι υπάρχουν και οι αγωνίες μας και τα νεύρα μας και οι στενοχώριες μας και οι απαιτήσεις μας και τα πάντα όλα», είπε στη συνέχεια η Ελένη Μενεγάκη.