Με την 81η τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών άρχισε η σεζόν των βραβείων των καλύτερων κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων της χρονιάς.

Οι πιο καλοντυμένοι προσκεκλημένοι σταρ που βάδισαν στο κόκκινο χαλί ήταν εκείνοι που προτίμησαν τη γοητεία του Χόλιγουντ με φρέσκους, νέους τρόπους επιλέγοντας σύγχρονα φορέματα και κοστούμια, αναφέρουν δημοσιεύματα αμερικανικών περιοδικών μόδας.

Διαβάστε σχετικά: Χρυσές Σφαίρες 2024: Έτσι αποθέωσε τον Γιώργο Λάνθιμο για το βραβείο Α' Γυναικείου Ρόλου η Έμα Στόουν

Μερικές από τις πιο εντυπωσιακές στιγμές μόδας της βραδιάς ήταν η εμφάνιση της Μάργκοτ Ρόμπι, η οποία παραμένει πιστή στο στυλ Barbie που υιοθέτησε ως πρωταγωνίστρια της ταινίας για τη θρυλική κούκλα. Η ηθοποιός επέλεξε ροζ φόρεμα Armani με παγιέτες και τούλι, κατά παραγγελία αντίγραφο της βραδινής τουαλέτας της 1977 Superstar Barbie.

Στη φετινή απονομή για τις Χρυσές Σφαίρες το κόκκινο ήταν η απόχρωση τις βραδιάς για τις περισσότερες εμφανίσεις στο χαλί

Το κόκκινο αποδείχτηκε επίσης η απόχρωση της βραδιάς: Η Τζούλιαν Μουρ επέλεξε μία κόκκινη στράπλες δημιουργία του Bottega Veneta. Κόκκινο στράπλες φόρεμα Prada φόρεσε η ηθοποιός Αϊο Εντεμπίρι.

Αθόρυβα κομψό ήταν το λαμπερό φόρεμα Loewe της Γκρέτα Λι με ντραπέ ανοιχτή πλάτη. Η Τέιλορ Σουίφτ έφθασε στο κόκκινο χαλί με εντυπωσιακό πράσινο φόρεμα με πούλιες.

Ο Τίμοθι Σαλαμέ φόρεσε σακάκι Celine Homme με παγιέτες, σχετικά συγκρατημένη επιλογή σε σύγκριση με κάποιες από τις προηγούμενες εμφανίσεις του.

Η Νάταλι Πόρτμαν εντυπωσίασε με αστραφτερό φόρεμα Dior με χάντρες μας, εμφάνιση με πηγή έμπνευσης τη συλλογή Haute Couture Dior του φθινοπώρου του 2012 που σχεδιάστηκε από τον Raf Simons.

Η Τζένιφερ Λόρενς έκανε μια εκπληκτική είσοδο στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρων 2024, όταν περπάτησε στο κόκκινο χαλί στο Beverly Hilton του Λος Άντζελες με ένα διαχρονικό βελούδινο μπλε φόρεμα του οίκου Dior και αστραφτερά διαμαντένια κοσμήματα Tiffany & Co.

Ο Τζάρεντ Λέτο επέλεξε λευκό παντελόνι και μαύρο σακάκι Givenchy, μπότες Christian Louboutin και κόσμημα Cartier.

Πηγή: ΑΜΠΕ