Στις φετινές Χρυσές Σφαίρες οι κάμερες έπιασαν τη στιγμή που η Σελένα Γκόμεζ και η Τέιλορ Σουίφτ, έκαναν ένα… κοινωνικό σχόλιο για την Κάιλι Τζένερ και τον Τίμοθι Σαλαμέ.

Οι δύο τραγουδίστριες και η σύζυγος του Μάιλς Τέλερ, Keleigh Sperry, διακρίνονται σε βίντεο που έγιναν viral στα κοινωνικά δίκτυα να μιλούν έντονα και η τελευταία ακούγεται ξεκάθαρα να ρωτάει «Με τον Τιμοτέ», καθώς η Γκόμεζ γνέφει καταφατικά.

Διαβάστε σχετικά: Χρυσές Σφαίρες: Το φιλί της Κάιλι Τζένερ με τον Τίμοθι Σάλαμε (Βίντεο)

Οι φαν άρχισαν γρήγορα να αναλύουν το κλιπ και ισχυρίζονται ότι η Γκόμεζ περιγράφει λεπτομερώς στις φίλες της πώς ζήτησε να βγει μία φωτογραφία με τον Σαλαμέ, αλλά η Κάιλι Τζένερ φέρεται να είπε όχι. Γκόμεζ και Σαλαμέ πρωταγωνίστησαν το 2018 ως ερωτευμένοι στην ταινία του Γούντι Άλεν «A Rainy Day In New York».

Χρυσές Σφαίρες: Στα social media… κουτσομπολεύουν την Τέιλορ Σουίφτ και τη Σέλενα Γκόμεζ για το ‘’κουτσομπολιό’’ σε βάρος της Κάιλι Τζένερ

Ένα tweet από το popculturegal ισχυρίζεται ότι η Σελένα είπε: «Ζήτησα μια φωτογραφία μαζί του και εκείνη (η Κάιλι Τζένερ) είπε όχι».

Άλλος φαν έγραψε: «Η Σελένα είναι τόσο αληθινή. Όποτε μου συμβαίνει κάτι τρέχω κατευθείαν στα κορίτσια μου», ενώ άλλος σχολίασε: «Σιγουρεύτηκε ότι ΦΩΝΑΖΕΙ τόσο δυνατά για να μπορούν όλοι να την ακούσουν lmfaoooo».