Η Χριστίνα Μηλιού είναι το next big thing στον χώρο του τραγουδιού. Η καλλονή τραγουδίστρια, σε µια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, µιλάει για τη συνεργασία της µε τον Νίκο Οικονοµόπουλο στο νυχτερινό κέντρο «Fantasia», την προσωπική της ζωή, την απώλεια του πατέρα της, αλλά και γιατί ναυάγησε η συνεργασία της µε την Αλίκη Βουγιουκλάκη στη «Μελωδία της ευτυχίας».

Πού σε βρήκε η νέα χρονιά;

Για εµάς τους τραγουδιστές αυτές οι µέρες είναι ηµέρες δουλειάς και δεν καταλαβαίνουµε πολύ τις γιορτές. Ωστόσο, στο νυχτερινό κέντρο «Fantasia», όπου εµφανίζοµαι στο πλευρό του Νίκου Οικονοµόπουλου, το κλίµα είναι φανταστικό και η χρονιά µάς βρήκε όλους µαζί στα παρασκήνια.

Πώς είναι η συνεργασία σου µε τον Νίκο Οικονοµόπουλο;
Είναι άψογη η συνεργασία µας. Ο Νίκος, εκτός από πολύ καλός τραγουδιστής, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, πολύ φιλικός και πολύ υποστηρικτικός µε όλους µας στο µαγαζί, και αυτό για µένα είναι πολύ σηµαντικό.

Τι θέλεις να σου φέρει το 2024;

Θέλω υγεία πάνω απ’ όλα για µένα και τους ανθρώπους που αγαπώ και να µου φέρει έναν νέο έρωτα. Μπορεί να φταίω και εγώ, γιατί ειδικά αυτή την περίοδο έχω βάλει όλη την ενέργειά µου στα επαγγελµατικά. Παράλληλα, ο χαρακτήρας µου είναι πολύ δυναµικός και αυτό ίσως να τροµάζει κάποιους.

Είχες ποτέ κάποιον επίµονο θαυµαστή;

Ναι. Κάποιον που δεν είδα και δεν γνώρισα ποτέ. Είχε βρει το κινητό µου και µέχρι σήµερα µου στέλνει κάθε χρόνο ευχές και λουλούδια στα µαγαζιά όπου εργάζοµαι.

Υπάρχει κάποια τραγουδίστρια που έχεις πρότυπο;
Ναι, η Χάρις Αλεξίου και η Αννα Βίσση.

Μαθαίνουµε ότι είσαι και στο στούντιο για νέο τραγούδι.
Είµαι στο στούντιο γενικά αυτή την περίοδο και γράφω τραγούδια. Κυρίως προετοιµάζοµαι για το επόµενο single, που θα κυκλοφορήσει από την Panik Records. Γενικά, ηχογραφώ κοµµάτια προκειµένου του χρόνου, πρώτα ο Θεός, να κυκλοφορήσω το πρώτο µου άλµπουµ.

Παράλληλα, σε βλέπουµε να παίζεις και ως ηθοποιός στο σίριαλ «Στα σύνορα», που προβάλλεται κάθε Κυριακή στο Star. Πώς προέκυψε;

Ο σκηνοθέτης του σίριαλ, Βασίλης Θωµόπουλος, είναι οικογενειακός µας φίλος και µου πρότεινε να πάω στην οντισιόν. Τους άρεσε και στο κανάλι και µε πήραν. Υποδύοµαι την Ιφιγένεια, ένα νέο κορίτσι που έχει χάσει τη µητέρα του, ζει µε τον µπαµπά της και τον αδελφό της, µαγειρεύει χάλια (το αστείο της υπόθεσης) και είναι άτυχη στον έρωτα.

Ισχύει ότι είχες περάσει οντισιόν για τη «Μελωδία της ευτυχίας» µε την Αλίκη Βουγιουκλάκη, σε πήραν, αλλά τελικά δεν πήγες;

Ισχύει. Ήµουν τότε 10 χρόνων και ήµουν πολύ ντροπαλή. Μόλις µου είπαν ότι πέρασα την οντισιόν, µε έπιασε κρίση άγχους και τελικά αποφασίσαµε µαζί µε τους γονείς µου να µην πάω, γιατί δεν θα µπορούσα να το διαχειριστώ.



Πώς είναι ο ιδανικός άνδρας για σένα;

Θα ήθελα να είναι τρυφερός, υποστηρικτικός και να µε σέβεται.

Πώς διατηρείς το σώµα σου;

Παίζω padel πολύ. Αλλά, να σου πω την αλήθεια, λόγω δουλειάς δεν έχω χρόνο για να γυµνάζοµαι και να κάνω ένα ολοκληρωµένο πρόγραµµα άθλησης.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγµή για σένα;

Οταν έχασα τον πατέρα µου, το 2003. Ηµουν 14 χρόνων. «Εφυγε» από καρκίνο στο κεφάλι. Ηµουν πολύ µικρή και ήταν πολύ δύσκολο να το συνειδητοποιήσω. Εχω µάθει να ζω µε αυτό. Είναι κάτι που δεν θα ξεπεράσω ποτέ.

Τι σου λείπει από εκείνον;

Αυτή τη δουλειά που κάνω, το να είµαι τραγουδίστρια, την κάνω γιατί ο πατέρας µου ήταν µαέστρος και µουσικοσυνθέτης. Θα ήθελα πολύ σε όλη αυτή την πορεία µου να τον έχω δίπλα µου. Μέσα σε όλο αυτό ευχαριστώ τον Θεό, γιατί έχω τη µητέρα µου, που ήταν τραγουδίστρια, είναι πολύ υποστηρικτική όλα αυτά τα χρόνια και είναι στο πλευρό µου σε ό,τι κάνω.

Δημοσιεύτηκε στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών στις 5 Ιανουαρίου