Για το Survivor 2024 τοποθετήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωί της Τρίτης 9 Ιανουαρίου 2024 σε συζήτηση με τους συνεργάτες του στο «Πρωινό». Ο παρουσιαστής τόνισε πως βρήκε το δεύτερο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης μετριότατο και πιστεύει πως μέχρι και ο Γιώργος Λιανός βαριέται που το παρουσιάζει.

Το είδα χθες και ήταν μετριότατο

«Το είδα χθες και ήταν μετριότατο. Θεωρώ ότι είμαι αντικειμενικός, το είδα, έκανε 21,4% μ.ο. χωρίς να υπάρχει prime time στα άλλα κανάλια. Αν συνεχίσει να είναι τόσο αδιάφορο όσο το είδα εγώ χθες. Βαρέθηκα τρομακτικά, έμεινα σπίτι για να το δω… Και Δαλάκα και Παππάς, έγκωσα. Οι καινούργιοι παίκτες δεν μου έκαναν καμία εντύπωση. Μου άρεσε η Αντωνά» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Βαρετά πλάνα, αργόσυρτα

«Αν δεν υπάρχει καμία έκπληξη και μόλις βγουν οι σειρές των άλλων καναλιών, το Survivor θα "κάτσει" σε ένα 13 - 15%. Βαρετά πλάνα, αργόσυρτα με τα οπίσθια των κοριτσιών και τους κοιλιακούς των αγοριών. Τα ίδια και τα ίδια» δήλωσε στη συνέχεια ο παρουσιαστής.

Θεωρώ ότι φέτος βαριέται και ο Λιανός

«Το φετινό Survivor το βαριέται και ο ίδιος ο Λιανός. Ο Λιανός που είναι ένας καλός παρουσιαστής, και ατακαδόρος και ξύπνιος, θεωρώ ότι φέτος βαριέται και ο ίδιος. Από τον τρόπο που παρουσίαζε χθες, το έχει βαρεθεί ήδη το φετινό Survivor. Γνώμη μου» τόνισε κλείνοντας ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: