Ο Νίκος Κουρής βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Τρίτης 9 Ιανουαρίου 2024 στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Ο Άρης Καβατζίκης θέλησε να ρωτήσει τον γνωστό ηθοποιό σχετικά με τα σχόλια που ακούστηκαν για την πιρουέτα της Έλενας Τοπαλίδου μέσα στην εκκλησία κατά τη διάρκεια του θρησκευτικού γάμου τους.

Ο Νίκος Κουρής απάντησε για πρώτη φορά στα αρνητικά σχόλια που άκουσε εκείνος και η σύζυγός του για τη χορευτική φιγούρα της.

Έχουμε ακούσει πάρα πολλά πράγματα

«Από τη στιγμή που ανακοινώσαμε τον γάμο μας, μέχρι και αυτό το στιγμιότυπο που είδατε, έχουμε ακούσει πάρα πολλά πράγματα. Επειδή έχω πολύ μεγάλη εμπειρία σε αυτά και το λέω στην Έλενα συνεχώς… Εκείνη το έκανε, επειδή η Έλενα είναι η Έλενα. Το έκανε με χαρά, ούτε ήθελε να προσβάλει κανέναν, ούτε θεωρώ ότι πρόσβαλε κανέναν. Είναι πολύ προσωπικό πράγμα, δεν προσβάλλεις, ούτε έκανε κάτι κακό. Βεβαίως μπορεί κανείς να σκεφτεί ό,τι θέλει…» δήλωσε αρχικά ο Νίκος Κουρής.

Νίκος Κουρής - Απαντά πρώτη φορά για την πιρουέτα της Έλενας Τοπαλίδου

Η Έλενα είναι ένα παιδί τόσο χαρούμενο

Εγώ σκέφτομαι ποια είναι η ανάγκη σου, όταν κάτι σε προσβάλλει να βγεις να πεις ότι σε προσβάλλει. Αυτό είναι το θέμα μου. Αν κάτι σε προσβάλλει γιατί το λες. Η Έλενα έκανε κάτι, όχι επειδή είναι χορεύτρια αλλά είναι ένα παιδί και ήταν τόσο χαρούμενη και αστεία, κοιτούσε την εκκλησία σαν να έβλεπε τον κόσμο πρώτη φορά. Ήταν κάτι σαν κοσμογονία σαν την Έλενα» τόνισε ο ηθοποιός.

Αυτή η αντίφαση είναι όλη της η γοητεία

«Η Έλενα διατηρεί αυτήν την παρόρμηση σε βαθμό σοκαριστικό γιατί δεν πιστεύεις ότι ένας ενήλικος άνθρωπος μπορεί να συμπεριφέρεται έτσι. Αυτή της η αντίφαση είναι όλη της η γοητεία. Δεν έχει καμία πρόθεση να προσβάλει κανέναν, έχει βαθιά πίστη, ήταν μόνο μια υπόκλιση σε αυτό που λέγεται μυστήριο του γάμου. (…) Επειδή είναι ευαίσθητη και δε θέλει να προκαλεί, μου είπε ίσως δεν έπρεπε να το κάνω» συμπλήρωσε ο Νίκος Κουρής.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: