Τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιώργος Νταλάρας στον Νίκο Συρίγο και την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» σχολίασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του.

Πιο συγκεκριμένα, ο σπουδαίος καλλιτέχνης είχε σχολιάσει αρνητικά τους τραγουδιστές που διαφημίζουν μπιφτέκια και λουκάνικα, ενώ τόνισε πως αυτό είναι ντροπή.

«Έχουμε καταπληκτικούς ανθρώπους στον χώρο της μουσικής που εκμεταλλεύονται τη σχέση τους και κάνουν διαφημίσεις με μπιφτέκια και λουκάνικα. Δεν είναι καλό αυτό, είναι ντροπή, είναι στα όρια του “καραγκοζιλικίου”», είχε δηλώσει ο Γιώργος Νταλάρας.

Το σχόλιο του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου από την πλευρά του θέλησε να απαντήσει στον Γιώργο Νταλάρα λέγοντας: «Δεν κατάλαβα τι πειράζει αυτό δηλαδή; Αχ κύριε Νταλάρα τώρα δεν θέλω να απαντήσω, ξέρετε την αγάπη που σας έχω. Γιώργο μου νομίζω εδώ κάνεις πολύ σοβαρό λάθος. Ο κάθε τραγουδιστής αφήνει το στίγμα του, έχει τον κόσμο του, καλά κάνουν αυτά τα παιδιά που είναι πολύ όμορφα και κάνουν και διαφημίσεις, έχουν το κοινό του και πάνε να το διασκεδάσουν».

«Εμένα δεν με πειράζει αυτό. Τι στίγμα να αφήσει δηλαδή; Ο Γιώργος Νταλάρας είναι τεράστιος τραγουδιστής. Σε αυτή την ηλικία που έχει φτάσει θα έπρεπε να λέει μόνο ωραία πράγματα, δώσε αγάπη, άσε τον κάθε άνθρωπο να κάνει ότι θέλει», συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.