Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Μιχάλης Σαράντης στην εκπομπή «Ελένη» και τη Φωτεινή Λασπά.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός Μιχάλης Σαράντης μίλησε για την κόρη του με τα πιο τρυφερά και όμορφα λόγια.

Όσα δήλωσε ο Μιχάλης Σαράντης

«Συγκινούμαι καθώς βλέπω την κόρη μου να μεγαλώνει και τρέμω στην ιδέα μην κάνω κάποιο λάθος άθελά μου και την πληγώσω. Ήθελα να φτιάξω τη δική μου οικογένεια γιατί έχασα τους γονείς μου και νιώθω πληγωμένος γιατί πια δεν είμαι παιδί κανενός. Ήταν μια χρονιά γεμάτη από εκείνη. Από δουλειές είμαι πολύ ευτυχισμένος, έχω κάνει ωραία πράγματα στο θέατρο και στην τηλεόραση. Νιώθω ευλογημένος που κάνω αυτό που αγαπάω», ανέφερε ο Μιχάλης Σαράντης.

«Την κόρη μου την κακομαθαίνω. Τη βάζω να κοιμάται πάνω μου και γλυκαίνεται. Υπάρχουν στιγμές που μου λείπει, οπότε όταν κοιμόμαστε μαζί είναι παρηγοριά. Κάθε μέρα που βλέπω την κόρη μου να εξελίσσεται με συγκινεί πολύ. Τρέμω μην κάνω κάτι και την πληγώσω κατά λάθος. Ένιωθα ότι έχω κόρη από τη στιγμή που μάθαμε ότι είναι έγκυος η Μαίρη», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός. Αποκάλυψε πως η ανάγκη να κάνει τη δική του οικογένεια προέκυψε γιατί οι γονείς του έχουν φύγει από τη ζωή.

«Επίσης βρήκα τον ιδανικό άνθρωπο. Είμαι πονεμένος γιατί εγώ δεν έχω τους γονείς μου. Νιώθω τραυματισμένος γιατί δεν περίμενα να τους χάσω. Δεν μπορώ και δεν θέλω να τους ξεχάσω. Νιώθω πολύ πιο δυνατός πλέον, δεν νιώθω εύθραυστος. Ευτυχώς που κάνω αυτή τη δουλειά και τα μαλακώνει όλα», ανέφερε επίσης ο Μιχάλης Σαράντης.