Η Μαρκέλλα Γιαννάτου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Ελένη.

Μιλώντας στην «Ελένη», η ηθοποιός Μαρκέλλα Γιαννάτου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική αλλά και το πώς το πήραν οι γονείς της, οι οποίοι ήταν και οι δύο γιατροί.

Όσα δηλώνει η Μαρκέλλα Γιαννάτου

«Η μαμά μου ήταν υπέρ του να ασχοληθώ με την υποκριτική. Ο μπαμπάς ήταν λίγο πιο ζόρικος στην αρχή αλλά άλλαξε γνώμη. Είχα δυσκολίες στην αρχή. Επειδή με στήριξαν οι γονείς μου είχα την ασφάλεια ότι και να μην πάει θα έχω κάτι άλλο και γι’ αυτό σπούδασα. Δεν είναι όλα ωραία στη δουλειά μας. Από την αρχή όμως, υπήρχαν πράγματα στη δουλειά που μου αρέσαν».

Όπως είπε, η Μαρκέλλα Γιαννάτου εκείνη ήταν από τους τυχερούς του χώρου που ξεκίνησαν απευθείας με πρωταγωνιστικούς ρόλους.

«Ξεκίνησα με πρωταγωνιστικούς ρόλους κυρίως στο σινεμά. Το θέατρο με το σινεμά έχει διαφορά αλλά το σινεμά με την τηλεόραση δεν έχει τόσες διαφορές πέρα από τον χρόνο».

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου όπως είπε δεν έχει πια τόσο ελεύθερο χρόνο.

«Τώρα δεν έχω πολύ χρόνο. Κάνω μεταπτυχιακό στο ΕΚΠΑ και έχω διάβασμα. Ο ελεύθερος χρόνος μου είναι όταν πάω τον σκύλο μου βόλτα. Δεν είχα σκοπό να κάνω θέατρο αλλά ήταν πολύ ωραίο το έργο και δεν ήθελα να το αφήσω. Ήρθε έρθει ο κ. Κουτσογιανόπουλος κάποτε για συνέντευξη και είχα τόσο άγχος που κλειδώθηκα στην τουαλέτα. Βγήκα όταν έφυγε. Στο σχολείο ήμουν πολύ κοινωνική, μετά κάτι άλλαξε γύρω στα 27-28».

Φέτος πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Τα μαγικά βουνά» στο έργο του Γιώργου Κοτζιούλα.

«Τη δεκαετία του 40’ στα βουνά της Ηπείρου υπήρξε ένας άνθρωπος που αποφάσισε να κάνει θεατρικές παραστάσεις με τους αντάρτες. Εγώ αυτή την ιστορία την έμαθα στο Πανεπιστήμιο. Είναι η πρώτη φορά που ανεβαίνει έργο του Γιώργου Κοτζιούλα».

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή, αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά που θέλει να έχει ένας άνθρωπος που θα είναι δίπλα της.

«Η ευγένεια, η γενναιοδωρία η τόλμη και η τσιγκουνιά, αυτά δεν θέλω να έχουν οι άνθρωποι δίπλα μου. Η τσιγκουνιά δεν αφορά μόνο τα οικονομικά. Νομίζω πως από τις ημέρες μας έχει φύγει η αίσθηση της ενότητας. Εμείς τότε πηγαίναμε μόνοι μας σχολείο από τα 5 τώρα δεν το αφήνεις από τόσο μικρό το παιδί να πάει κάπου μόνο του. Με φοβίζει το ότι δεν κοιτάμε τον διπλανό μας . Είναι λίγο τρομακτικό αυτό. Ήμουν των μακροχρόνιων σχέσεων. Ο θαυμασμός και η καλοσύνη με συγκινεί πολύ. Και το να είναι ο άλλος καλός στη δουλειά του. Θα περάσει αρκετός καιρός μέχρι η σχέση να έρθει στο ίδιο σπίτι», κατέληξε η  Μαρκέλλα Γιαννάτου.