Για τον Νότη Σφακιανάκη και τη Χαρούλα Αλεξίου μίλησε η αγαπημένη τραγουδίστρια, Ελένη Βιτάλη, στην εκπομπή του MEGA "Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα". Μάλιστα, η κ. Βιτάλη εμφανίζεται αυτήν την περίοδο στη μουσική σκηνή "Βαβέλ" σε ένα... αναπάντεχο μουσικό αντάμωμα.

«Το ρεπερτόριο μας στη μουσική σκηνή ‘Βαβέλ’ κινείται αιρετικά, δεν είναι το κλασικό λαϊκό. Υπάρχει ένα παιδάκι μέσα μου, το οποίο νομίζω με προστατεύει πάντα. Δεν θα ήθελα να πεθάνω στο σανίδι», δήλωσε η καλλιτέχνις.

Στη συνέχεια, μίλησε για την απόφαση της Χαρούλας Αλεξίου να μην συνεχίσει το τραγούδι λόγω προβλήματος.

«Η Χαρούλα Αλέξιου αν τραγουδούσε ακόμη και έτσι θα ήταν καλυτέρα απ’ όλες. Θεωρώ ότι είναι ψυχολογικό το πρόβλημα της Χαρούλας. Αν βγει να τραγουδήσει θα ανοίξει πάλι η καρδιά μας».

Αποκάλυψε πως της έγινε πρόταση να παίξει στην σειρά «Μην αρχίζεις την μουρμουρά», αλλά αρνήθηκε και στη συνέχεια μίλησε για τη συνεργασία με τον γιο της σε μουσική σκηνή.

«Νιώθω μια τρυφερή προστασία που δουλεύω με τον γιο μου. Ο εγγονός μου με φωνάζει γιαγιακούλα μου γλυκιά. Το τραγούδι ‘Κιβωτός’ ξεκίνησα να το γραφώ ενώ ήμουν στο μαιευτήριο για να γεννήσω τον γιο μου».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Νότη Σφακιανάκη και τον Χαμό του Βασίλη Καρρά.

«Εξαιρετικός τραγουδιστής ο Νότης Σφακιανάκης, τον σέβομαι ως καλλιτέχνη και τον αγαπώ. Λυπήθηκα πάρα πολύ για τον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή και καλό άνθρωπο, Βασίλη Καρρά».

Όπως είπε, δεν της άρεσαν τα μεγάλα μαγαζιά, γιατί είναι απρόσωπα ενώ σχολίασε και τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για εκείνη. 

«Δεν πιστεύω ότι ο Γιώργος Λιάγκας έκανε τις δηλώσεις του για μένα για κακό».

Δείτε το βίντεο