Η αγαπημένη ηθοποιός από την επιτυχημένη σειρά του MEGA «Το Ναυάγιο», Αναστασία Παντούση, έδωσε στο «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Η Αναστασία Παντούση μιλώντας στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» και στον Κώστα Τσουρό, αναφέρθηκε στον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Το Ναυάγιο».

«Πολλοί με ρωτάνε ένα χαμογελάω λόγω του ρόλου μου στο σήριαλ. Σίγουρα τρέφει κάποια συναισθήματα για τον Πέτρο η Ειρήνη, διαφορετικά από τον Ιπποκράτη. Η Ειρήνη νιώθει μεγαλύτερη οικειότητα με τον Πέτρο. Σε σχέση με την πρόταση γάμου έχει μπερδευτεί διότι θα δούμε το ότι θα δει τις εξετάσεις του πατέρα της και αυτό την ταρακουνάει. Για τον πατέρα της η Ειρήνη θα έκανε πολλά. Μήπως η απόφαση εάν θα παντρευτεί τον Ιπποκράτη ίσως να είναι για να κάνει ευτυχισμένο τον πατέρα της. Δεν ξέρουμε εάν θα πεθάνει ο πατέρας της», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Η Ειρήνη έχει έρθει κοντά με το παιδί και είναι σαν οικογένεια αλλά το τι λέει η καρδιά της είναι άλλο. Δεν καταλαβαίνει ακόμα την τοξικότητά του Ιπποκράτη, έχει δει όμως, κάποια σκοτεινά σημάδια του. Ο Πέτρος με την Ειρήνη έχουν ζήσει μία σημαντική στιγμή της ζωής τους μαζί και εκείνος την έσωσε».

Μιλώντας για τα γυριστά της σειράς, η Αναστασία Παντούσηείπε:


«Στα γυρίσματα ένιωσα έναν πανικό. Έπρεπε να βουτήξουμε από ψηλά στη πισίνα και βρέθηκα να λέω ‘’δεν μπορώ’’. Με έπιασε πανικός να βγω στην επιφάνεια. Είχα μπλεχτεί με κάτι αγκίστρια στο τελευταίο γύρισμα. Είχε μπλεχτεί το χέρι με το πόδι μου αλλά φορούσα σωσίβιο».

Όπως είπε, η Αναστασία Παντούσητο να γίνει ηθοποιός ήταν αυτό που ήθελε να κάνει πάντα


«Εγώ αυτό ήθελα να κάνω. Την υποκριτική την περίμενα, την ήθελα και δεν φαντάζομαι τον εαυτό μου χωρίς αυτήν. Στο θέατρο δεν ήταν εύκολο στην αρχή, δεν είχα τις προτάσεις που θα ήθελα αλλά μετά άλλαξε. Υπάρχει η ταμπέλα της ‘’τηλεόρασης’’. Εγώ λέω να μην προδικάζουμε. Και στη ζωή μου με ενοχλούν οι ταμπέλες. Θεωρώ πως με βοήθησε η εμφάνιση αλλά μέχρι ένα σημείο. Ένιωσα πολύ νωρίς ανταγωνισμό στο θέατρο και μάλιστα από άνδρα», ανέφερε η Αναστασία Παντούση.

Η αγαπημένη ηθοποιός,  Αναστασία Παντούση, πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Ξαφνικά πέρσι το καλοκαίρι» στο θέατρο Νέος Ακάδημος μαζί με την Φιλαρέτη Κομνηνού.

«Ήταν δώρο αυτός ο ρόλος. Δεν είναι μόνο πρόκληση αλλά ήταν ένα ρίσκο και το να αποδείξω στον εαυτό μου το τι μπορώ να κάνω. Είναι ένας πολύ ωραίος και δύσκολος ρόλος αλλά ευτυχώς είχα τους ανθρώπους που συνεργάζομαι δίπλα μου. Όταν συνεργάζεσαι με τη Φιλαρέτη Κομνηνού φέρεις μία μεγαλύτερη ευθύνη».

Η Αναστασία Παντούση αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Ιωάννη Παπαζήση

«Το έχω στην κάρδιά μου το ‘’Κόκκινο Ποτάμι’’. Με τον Ιωάννη Παπαζήση είχαμε μία πολύ καλή συνεργασία αλλά σίγουρα το γεγονός ότι δουλέψαμε μαζί ήρθαμε πιο κοντά. Η ζωή είναι καλή και το συνειδητοποίησα πρόσφατα. Θέλω να κάνω όσα περισσότερα πράγματα γίνεται».