Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης μίλησε για τη πρώην σχέση του με τη Μαίρη Συνατσάκη, τις καλλιτεχνικές φωτογραφίσεις που κάνει, αλλά και τον λόγο που του είχαν κατεβάσει τον λογαριασμό του στο Instagram.

Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στο «I Love Σου Κου» το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024.

Μου διέγραψαν τον λογαριασμό για έναν μήνα

«Με έχουν χαρακτηρίσει για αυτό, μου αρέσει πολύ το αισθησιακό, το γυμνό, η art πλευρά. Μου είχαν διαγράψει εντελώς τον λογαριασμό για έναν μήνα και έπρεπε να κάνω εξώδικο στο ίδιο το Instagram. Μου ζητάνε, απλά έχω το ιδιαίτερο με εμένα ότι φωτογραφίζω όταν θέλω, όποιον θέλω», δήλωσε αρχικά ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Από αναφορές χρηστών διαγράφτηκε ο λογαριασμός

«Με ενοχλεί γιατί ενώ έχουν τη δυνατότητα να μην ακολουθούν αυτό το προφίλ, να μην ασχοληθούν και να ακολουθούν πράγματα που τους αρέσουν… Από ό,τι κατάλαβα ήταν από αναφορές χρηστών και διαγράφτηκε εντελώς ο λογαριασμός. Έπρεπε να κάνω μήνυση και εξώδικο και ήμουν 3 μήνες χωρίς Instagram. Ουσιαστικά εκεί ήταν όλο το άλμπουμ φωτογραφιών που έχω. Δεν έχω κάποια άλλη πλατφόρμα που ανεβάζω τις φωτογραφίες και τη δουλειά μου. Με ενόχλησε πολύ», επεσήμανε ο  ηθοποιός.


Ο πρώην σύντροφος της Μαίρης Συνατσάκη

Επίσης, σχετικά με τη Μαίρη Συνατσάκη ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης σχολίασε: «Ενοχλήθηκα που έγινα γνωστός μέσα από τη σχέση μου με τη Μαίρη Συνατσάκη, πλέον που έχω μπει σε αυτόν τον χώρο τα διαχειρίζομαι πιο καλά αυτά τα πράγματα. Τώρα, αυτό το χαρακτηριστικό που προσδίδουν στον καθένα μας, δηλαδή "ο σύντροφος της Μαίρης Συνατσάκη", είναι κάπως ιδιαίτερο, κάπως περίεργο. Είμαστε αυθύπαρκτες προσωπικότητες, αυτόνομες. Είναι θέμα ωριμότητας, εμπειρίας Και διαχείρισης αυτού του χώρου».

Η πιο ευαίσθητη πλευρά μου

«Δεν ξέρω τι βγάζω προς τα έξω ως άνθρωπος, αλλά γενικότερα είμαι ψύχραιμος και ήρεμος. Ίσως στην αρχή βλέπουν κάτι διαφορετικό, αν με γνωρίσουν καλά όμως θα δουν και την πιο ευαίσθητη πλευρά μου», πρόσθεσε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.


Δεν έχει προκύψει να κάνω οικογένεια

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να αποκτήσει τη δική του οικογένεια, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκηςς απάντησε: «Με το θέμα της οικογένειας είμαι πολύ συνειδητοποιημένος, ήθελα από πολύ μικρός να κάνει οικογένεια και γενικότερα παραμένω θετικός. Η ζωή τα φέρνει κάπως και δεν έχει προκύψει ακόμα».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: