Λίγο πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, η Κατερίνα Στικούδη μίλησε στο «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» για αυτήν την περίοδο της ζωής της.

«Έχω λίγες εβδομάδες ακόμα. Αύριο μπαίνω στον μήνα μου. Θα έρθει νέο μέλος, τον λαχταράω για να τον φροντίσω. Η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι όπως την προηγούμενη. Δεν κατάλαβα τίποτα».

Η Κατερίνα Στικούδη συνηθίζει να απαντά στα σχόλια στα social media και όπως είπε, την εμπνέουν.

«Δεν είναι ότι δεν αφήνω να πέσει κάτι κάτω αλλά με εμπνέουν τα σχόλια να κάνω τέτοια βίντεο. Δεν είναι για το ‘’εγώ’’ μας ή το ότι είμαι στον χώρο του θεάματος. Έχει να κάνει με όλες τις γυναίκες. Γίνονται αδιάκριτες ερωτήσεις σε όλες και θα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει αυτό. Από το πόσο θα θηλάσεις, τι ρούχα θα φοράς. Ο καθένας μπορεί να κάνει στη ζωή του αυτό που θέλει. Δεν έχουμε να δώσουμε λόγο σε κανέναν. Υπάρχει πολύ ηλιθιότητα εκεί έξω».

Σε σχέση με το παιδί της και πώς αντιλαμβάνεται τον ερχομό του αδελφού του, είπε:

«Είναι πολύ καλό παιδάκι, είναι ευγενικός. Έχει καταλάβει, μου λέει ‘’πότε θα έρθει ο Νίκος να τον πλύνουμε’’ και τέτοια. Τώρα τι θα γίνει θα δείξει. Στόχος μου είναι τα δύο αδέλφια να είναι αγαπημένα. Θέλω να καταλάβουν τι σημαίνει να έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου σε όλη σου το ζωή. Τα social media μας έχουν κάνει λίγο εγωκεντρικούς όλους. Πρέπει να μοιραζόμαστε πράγματα. Εγώ σοκάρομαι με αυτά που συμβαίνουν. Βλέπεις καταστάσεις που λες μόνο σε ταινία γίνεται. Πρέπει να μην φοβόμαστε με πράγματα που συμβαίνουν δίπλα μας και να μιλάμε».

Αναφορικά με τη συναυλία στη Μάλτα, την οποία άνοιξε για την Κριστίνα Αγκιλέρα, και ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, η αγαπημένη τραγουδίστρια είπε:

«Αισθάνθηκα τόση αγάπη από τόσους ανθρώπους που δεν ήξερα. Πήγα στην Μάλτα σε ένα κοινό που δεν με γνωρίζει αλλά ένιωθα αγάπη. Ένιωσα ωραία, άνετα. Δεν το ήξεραν ούτε οι δικοί μου άνθρωποι πως θα το πω εκεί. Ήταν μία συναυλία που θα την θυμάμαι για πάντα».

Όσο για το δισκογραφικό και τηλεοπτικό της μέλλον είπε:

«Με τη δισκογραφική μου εταιρία ετοιμάζουμε πολλά πράγματα. Ετοιμάζουμε ένα αγγλόφωνο και έναν ελληνικό δίσκο. Τηλεοπτικά δεν έχω κάτι στο μυαλό μου αλλά είμαι σε συζητήσεις για κάτι στο Internet. Υπήρξε ενδιαφέρον από την παραγωγή του J2US αλλά δεν ξέρω ακόμα».