Πολύ ευχάριστα νέα για τη Βίκυ Κάβουρα και τον Γιώργο Τζαβέλλα καθώς η ηθοποιός είναι έγκυος και διανύει τον 5ο μήνα κύησης.

Η είδηση έγινε γνωστή από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day» με την παρουσιάστρια να μεταδίδει τα ευχάριστα νέα για το ζευγάρι.

Δείτε ακόμη: Βίκυ Κάβουρα για Γιώργο Τζαβέλλα - Πάμε παντού ως ζευγάρι, δεν έχουμε πρόβλημα με τις παπαρατσικές φωτογραφίες

Η Βίκυ Κάβουρα είναι πέντε μηνών

«Το κορίτσι μας είναι πέντε μηνών και είναι πάρα πολύ χαρούμενη. Έχει κάνει τον πρώτο κύκλο εξετάσεων, που κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις, και γι’ αυτό μπορούμε να το πούμε. Ξέρει και το φύλο, αλλά δεν το λέει προς το παρόν και καλά κάνει», ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Έγκυος η Βίκυ Κάβουρα: Σε πελάγη ευτυχίας η ηθοποιός και ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Τζαβέλλας

Θέλω να βάλω νυφικό και να το ζήσω

«Τη ρώτησα αν θα έχουμε γάμο και μου είπε "εγώ θέλω να βάλω νυφικό και να το ζήσω, αλλά όταν γίνω όπως πριν". Να πούμε ότι ο Γιώργος έχει ήδη ένα παιδάκι από τον προηγούμενο γάμο του. Οι πληροφορίες λένε ότι είναι ένας πολύ στοργικός μπαμπάς και με το καλό να μεγαλώσει η οικογένειά τους, να αποκτήσουν το παιδάκι τους, να είναι καλά, να είναι γερό και να είναι ευτυχισμένοι», πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: