Η Μαίρη Μηλιαρέση μίλησε στο «Πάμε Δανάη» και έκανε έναν απολογισμό της καριέρας της.

Η παρουσιάστρια μίλησε για την καριέρα της στην τηλεόραση, και τις δυσκολίες που βίωσε.

Mείναμε απλήρωτοι και είχα πάρει δάνειο

«Ήταν πολύ άσχημο όταν έκλεισε το κανάλι "Τέμπο" και μείναμε απλήρωτοι, είχα πάρει δάνειο. Είχα μία αρχισυντάκτρια που δεν με ήθελε και έβαλε μία δίκια της στη θέση μου όταν αρρώστησα. Μου λείπει κάποιες φορές η τηλεόραση άλλα κανονικά θα έπρεπε εγώ να της λείπω, έκανα νούμερα. Υπάρχουν "μπάζα" στην τηλεόραση που έχουν στηριχθεί και έχουν κάνει καριέρα. Με ενοχλεί που στην τηλεόραση ένα άτομο παίρνει πολλές εκπομπές και σε πολλές ζώνες», είπε αρχικά η Μαίρη Μηλιαρέση.


Έχασα τα δικαιώματα του "Ρουκ Ζουκ" γιατί δεν είχα λεφτά

Για την εξέλιξη της καριέρας της η Μαίρη Μηλιαρέση υπογράμμισε πως, «Έχασα τα δικαιώματα του "Ρουκ Ζουκ" μέσα από τα χέρια μου, γιατί δεν είχα λεφτά, με πρόλαβε ο ANT1. Είχα δεχθεί άσχημα σχόλια όταν έκανα τις εκπομπές τηλεμάρκετινγκ, στην αρχή ντρεπόμουν λίγο».

Μεγάλωσα μόνη μου την κόρη μου - Πέρασα δύσκολα

«Μεγάλωσα μόνη μου την κόρη μου, στις αρχές πέρασα δύσκολα. Όταν χώρισα με τον πρώην σύζυγο μου είχαμε πόλεμο και διεκδικήσεις. Η κόρη μου είναι πολλές φορές επικριτική, μου κάνει παρατήρηση για κάποια πράγματα που λέω. Δεν μετάνιωσα που άφησα την τηλεόραση για να μεγαλώσω το παιδί μου. Και τώρα το ίδιο θα έκανα. Με τη Βάνα Μπάρμπα μιλήσαμε, δεν υπάρχει κόντρα. Μου είπε “μία χαρά μας έπαιξαν και οι τηλεοράσεις”» αποκάλυψε η Μαίρη Μηλιαρέση.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: