Με συγκίνηση θυμήθηκε την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη συνεργασία τους, το 1991, στη σειρά «Εύθυμη Χήρα», η Λουκία Παπαδάκη.

Η Λουκία Παπαδάκη μάλσιτα αποκάλυψε, μάλιστα και τη μοναδική, όπως είπε, απαίτηση της εθνικής σταρ.

Όσα αποκάλυψε η Λουκία Παπαδάκη

«Θυμάμαι τα καλύτερα από την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Εξαιρετική συνεργάτης. Είχαμε 12ωρα γυρίσματα. Είχαμε ορθοστασία. Όλοι έτρεχαν να της φέρουν καρέκλα. Εκείνη έλεγε “όχι! Όλοι όρθιοι είμαστε. Μόνο αν έχετε την καλοσύνη ένα ζευγάρι παντόφλες”. Αυτή ήταν η μοναδική της απαίτηση», είπε η Λουκία Παπαδάκη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Και συνέχισε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Όταν την ρώταγαν τι θα φάει, έλεγε “ό,τι τρώτε στο κυλικείο, με ένα γιαουρτάκι. Για μένα αυτά ήταν πολύ σημαντικά».

Φέτος, η Λουκία Παπαδάκη πρωταγωνιστεί στη σειρά «Ηλέκτρα» της ΕΡΤ. «Δείξαμε το θέμα της κακοποίησης. Δείχνει ότι δεν έγινε κάποια τρομερή αλλαγή στη κοινωνία. Πενήντα χρόνια πριν, πενήντα χρόνια μετά τα ίδια», σχολίασε η γνωστή ηθοποιός.

Αναφερόμενη στη «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου, όπου ήταν η θρυλική… Σάντα, η Λουκία Παπαδάκη δεν έκρυψε ότι… «βαριέται» να μιλά για το θέμα των αμοιβών και να σχολιάσει τα όσα ακούστηκαν πρόσφατα.

«Βαριέμαι. Γιατί έχουν περάσει 33 χρόνια. Γιατί κάναμε μια δουλειά σπουδαία για τα τότε δεδομένα της εποχής. Να είμαστε ευγνώμονες που ήρθε στη ζωή μας αυτή η σειρά. Χτίσαμε ένα οικοδόμημα στο οποίο βασίστηκε η μετέπειτα τηλεόραση, με τα στραβά της και τα καλά της πάντοτε. Υπήρχαν τρομερές ερμηνείες.

Η γραφή του Φώσκολου ήταν χαρακτηριστική, έντονη με καλά ελληνικά και αυτό ήταν σπουδαίο για εμάς που έπρεπε να τη μιλήσουμε», κατέληξε η Λουκία Παπαδάκη .