Η Ελένη Τσολάκη εξέφρασε την ανησυχία της μέσα από την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» όσον αφορά στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, με αφορμή τις σχετικές δηλώσεις διάσημων προσώπων αλλά και τις ερωτήσεις που τους γίνονται από τους δημοσιογράφους.

Η ερώτηση για το νομοσχέδιο τείνει να γίνει παγίδα

«Αρχίζω και πιστεύω ότι αυτή η ερώτηση για το νομοσχέδιο τείνει να γίνει παγίδα, ειδικά όταν την κάνεις όρθιος με ένα μικρόφωνο απέναντί σου και δεν έχεις τον χρόνο να αναπτύξεις όλο αυτό που έχεις στο μυαλό σου. Έτσι θα βγουν συμπεράσματα λανθασμένα και δεν είναι η κατάλληλη συνθήκη, εάν δεν έχει μεστώσει μέσα σου η άποψή σου ώστε να την καταθέσεις», τόνισε αρχικά η Ελένη Τσολάκη.

Είναι καλή ευκαιρία να ενημερώσουν τον κόσμο

«Αφού ενημερώνονται οι βουλευτές και οι άνθρωποι που θα κληθούν να το ψηφίσουν, θα ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία να βγουν αυτοί οι άνθρωποι και να ενημερώσουν τον κόσμο τι ακριβώς περιλαμβάνει αυτό το νομοσχέδιο. Πρέπει να αναπτυχθεί μία συζήτηση, να την παρακολουθήσει κάποιος, ώστε να βγάλει ένα συμπέρασμα» σημείωσε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

Για να έχεις άποψη θα λάβεις υπ’ όψιν σου τα δεδομένα

Υποτίθεται πως για να έχεις την άποψή σου, θα λάβεις υπ’ όψιν σου δέκα πράγματα που είναι δεδομένα. Εγώ δεν κατάλαβα τι ακριβώς ήθελε να πει ο Στράτος (Τζώρτζογλου). Προφανώς ο άνθρωπος το έχει κάπως στο μυαλό του αλλά στο όρθιο δεν μπορεί να ολοκληρώσει τη σκέψη του και μένει κενό το συμπέρασμα», σχολιάζει η Ελένη Τσολάκη σε άλλο σημείο.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: