Την κίτρινη επιγονατίδα που φοράει ο παίκτης του Survivor Παύλος Παπαδόπουλος σχολίασε με τον δικό του μοναδικό τρόπο ο Γιώργος Λιανός, λέγοντας μια ατάκα που… έγραψε. «Αγωνίζεται σαν τον… Λιβάι Γκαρσία» είπε ο παρουσιαστής του Survivor,  Γιώργος Λιανός και ξέσπασαν όλοι σε γέλια. Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του αγώνα επάθλου φαγητού μπήκε στον στίβο μάχης ο Παύλος Παπαδόπουλος και ο Γιώργος Λιανός σχολίασε την κίτρινη επιγονατίδα λέγοντας: «Αγωνίζεται σαν τον Λιβάι Γκαρσία».

Σημειώνεται ότι ο Παύλος φοράει κίτρινη επιγονατίδα καθώς έχει ένα πρόβλημα με το γόνατο του.


Η Όλγα Πηλιάκη μιλάει στον ύπνο της - «Αυτό είναι το φυσιολογικό μου»

Ο Παύλος Παπαδόπουλος άκουσε στον ύπνο του την Όλγα Πηλιάκη να φωνάζει «φτάνει πια έλεος» και τρόμαξε. Ο παίκτης σηκώθηκε να δει τι συμβαίνει και τότε θυμήθηκε ότι η παίκτρια τους έχει πει ότι μιλάει στον ύπνο της κάποιες φορές.

Το πρωί η κόκκινη ομάδα συζητούσε το περιστατικό με την Όλγα Πηλιάκη να ζητάει συγγνώμη που τους ξύπνησε και τους τρόμαξε.

 «Η νύχτα μας ήταν επεισοδιακή όχι για μένα για τα παιδιά. Εγώ τα ξέρω. Μιλάω. Μιλάω πολύ στον ύπνο μου. Φωνάζω καμιά φορά. Όταν είμαι με την οικογένειά μου μιλάμε κι όλοι μαζί, ανοίγουμε κουβέντα κανονική. Αλλά τα παιδιά τα καημένα δεν το ξέρανε και τρομάξανε μες στον ύπνο τους. Συνέβη χθες. Τώρα θα το ξέρουν και δεν θα τρομάζουν τόσο πολύ».