Με νέες δηλώσεις η Σοφία Αρβανίτη απαντά στα λεγόμενα του Γιώργου Νταλάρα για τους καλλιτέχνες που διαφημίζουν «μπιφτέκια και λουκάνικα».

Η γνωστή τραγουδίστρια Σοφία Αρβανίτη μιλώντας στην On Time τόνισε: «Κάποιοι διαφημίζουν μπιφτέκια και κάποιοι παίρνουν επιχορηγήσεις χιλιάδων ευρώ από το κράτος», με αρκετούς να θεωρούν πως η Σοφία Αρβανίτη συνδέει το όνομα του Γιώργου Νταλάρα με τις κρατικές επιχορηγήσεις.

Όσα είπε η Σοφία Αρβανίτη στο "Πρωινό ΣουΣου"

Σε επικοινωνία με την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» η γνωστή τραγουδίστρια Σοφία Αρβανίτη σχολίασε: «Επειδή πολλά πράγματα την εποχή μας έχουν γίνει κιμάς, υπάρχουν μουσικές που βρίζουν τη μάνα σου, τον πατέρα σου, την γκόμενά σου, προωθούν την πορνεία και την παραβατική συμπεριφορά, υπάρχουν κάποια είδη μουσικής που το κάνουν…

Σε μια εποχή τέτοια όπου υπάρχει πλουραλισμός, υπάρχουν επιλογές πάντα και στο όνομα της Δημοκρατίας γίνεται αυτό... Συμβαίνει κάποιοι καλλιτέχνες που είτε ζουν στην ανέχεια είτε οικονομικά είναι καλά, αλλά έχουν να κάνουν κάτι καλλιτεχνικό πάρα πολλά χρόνια και έτσι θέλουν να υπενθυμίσουν την εικόνα τους στον κόσμο», είπε η Σοφία Αρβανίτη.

Όσο για το εάν με τη δήλωσή της για τις κρατικές επιχορηγήσεις «φωτογράφιζε» τον Γιώργο Νταλάρα: «Σε καμία περίπτωση δεν θα αναφερόμουν ποτέ εναντίον κάποιου, δεν είναι στον χαρακτήρα μου. Αυτό το είπα στη συνέντευξη για να πω ότι όλοι οι καλλιτέχνες δεν έχουν την ευκαιρία να κάνουν καριέρα», απάντησε η Σοφία Αρβανίτη.